Καθηγητής του PIERCE στη συγγραφική ομάδα σχολικού βιβλίου

Ο Δρ. Σπυρίδων Δουκάκης, καθηγητής Πληροφορικής και Μαθηματικών του PIERCE είναι μέλος της συγγραφικής ομάδας του σχολικού βιβλίου της Β΄ τάξης του Λυκείου, για το νέο μάθημα Γενικής Παιδείας “Εισαγωγή στις Αρχές της Επιστήμης των Η/Υ”.

eisagwgh_sth_texniti_noimosinh_

Η συγγραφική ομάδα που αποτελείται από δύο καθηγητές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και τρεις εκπαιδευτικούς, κατέθεσε την πρόταση της για το νέο βιβλίο, στο πλαίσιο του Διαγωνισμού του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων. Στο Διαγωνισμό κατατέθηκαν άλλες τρεις προτάσεις και επελέγη η πρόταση της συγγραφικής ομάδας των Σπ. Δουκάκη, Χρ. Δουληγέρη, Θ. Καρβουνίδη, Χρ. Κοίλια και Αθ. Πέρδου που έλαβε και τη μεγαλύτερη βαθμολογία στο διαγωνισμό.

Ελπίζουμε το βιβλίο, να αποτελέσει ένα σημαντικό υποστηρικτικό εργαλείο στη μαθησιακή διαδικασία και την επιστημονική γνώση των μαθητών του Λυκείου.

 

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.