Με πρόταση του Ανδρέα Γκιζιώτη στο Δ.Σ. πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη ΔΔΕ Β΄Αθήνας

WP_20141120_003
Με πρόταση του Δημοτικού Συμβούλου της Λαικής Συσπείρωσης Ανδρέα Γκιζιώτη και ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίας Παρασκευής πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β Αθήνας.
Αντιπροσωπεία αποτελούμενη από εκπροσώπους της Ένωσης Συλλόγων Γονέων, της Α-Γ ΕΛΜΕ, του συλλόγου των δασκάλων ”Περικλής”, του σωματείου εργαζομένων του Δήμου, του Δημάρχου, του υπεύθυνου της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και εκπροσώπων των Δημοτικών Παρατάξεων Φυσάει Κόντρα και Λαικής Συσπείρωσης, συναντήθηκαν και συζήτησαν με τον ΔΔΕ Β Αθήνας κ. Φαλούκα και κατέθεσαν το ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Το πανώ που αναρτήθηκε έδινε το στίγμα.

ΜΑΘΗΤΕΣ, ΓΟΝΕΙΣ, ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ, ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ.

Ο αγώνας για την μόρφωση των μαθητών, για την πλήρη υλικοτεχνική υποδομή των σχολείων, για την κάλυψη όλων των κενών σε διδακτικό προσωπικό, την λειτουργεία του ολοήμερου, της ενισχυτικής διδασκαλίας, τα ολιγομελή τμήματα, για τα εργασιακά δικαιώματα των εκπαιδευτικών, την κατάργηση του Νόμου για την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση «Νέο Λύκειο», της τράπεζας θεμάτων και της βάσης του δέκα, που οδηγεί στην ενίσχυση των φροντιστηρίων και στην αύξηση της μαθητικής διαρροής, για την χρηματοδότηση της εκπαίδευσης στο ύψος των αναγκών της, είναι αγώνας όλης της σχολικής κοινότητας, είναι απαίτηση της κοινωνίας.

 

 

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.