Προχωράει σταθερά η κατασκευή της πεζογέφυρας Γελαδάκη

2014-11-27 Γελαδάκη-κάγκελα

Στην αρχή της κατασκευής ενός μεγάλου έργου η εικόνα που παρουσιάζεται είναι άχαρη. Όγκοι μπετόν, απόχρωση γκρί, σίδερα και ακαταστασία παντού. Όσο προχωρά όμως η κατασκευή και το έργο αρχίζει να σχηματίζεται αλλάζει και η οπτική του.

Πόσο μάλλον όταν αρχίζουν να μπαίνουν οι λεπτομέρειες που του δίνουν χαρακτήρα.

Αυτό συμβαίνει και με την κατασκευή της πεζογέφυρας Γελαδάκη στο Σταυρό Αγίας Παρασκευής. Την επισκευθήκαμε για μία ακόμα φορά και αντικρύσαμε τις σκάλες που έχουν κατασκευαστεί στα δύο άκρα της και τα τοποθετημένα -ημιτελή μεν- προστατευτικά κάγκελα. Στα σημεία που θα τοποθετηθούν οι ανελκυστήρες έχει στηθεί η αρχική σιδηροκατασκευή. Οι εργασίες συνεχίζονται και ελπίζουμε σύντομα η πολυσυζητημένη από ετών πεζογέφυρα να παραδοθεί σε χρήση.

 

2014-11-27 Γελαδάκη-σκάλα

 

 

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.