Διπλή εκπροσώπιση του Δήμου στα Υπηρεσιακά Συμβούλια των ΟΤΑ

Στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 9/12/2014 για την ανάδειξη εκπροσώπων εργαζομένων για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια των ΟΤΑ, ο Δήμος Αγίας Παρασκευής εκπροσωπήθηκε επάξια για μία ακόμα φορά. Για 7η συνεχή φορά εκλέχθηκε η κ. Ελένη Κουτρουμάνη, εκπροσωπώντας επάξια τους συναδέλφους της Αορίστου Χρόνου και η Πρόεδρος του Σ.Ε.Δ.Α.Π κ. Στέλλα Τζανίνη η οποία εκλέχθηκε  για πρώτη φορά στο Συμβούλιο (αναπληρωματικές και οι δύο).

koutroumani-janiniΕλένη Κουτρουμάνη                                                Στέλλα Τζανίνη

 

Η συμμετοχή ατόμων από το Δήμο μας είναι πολύ σημαντική αν αναλογιστεί κανείς, ότι οι δύο κυρίες ψηφίστηκαν από 10 Δήμους της Περιφέρειας Αττικής. Η εκπροσώπησή μας στα Υπηρεσιακά Συμβούλια δίνει ένα αβαντάζ στους εργαζόμενους.

Επίσης σημαντική είναι και η επιλογή των ψηφοφόρων στην κ. Κουτρουμάνη, η οποία έχει δοκιμαστεί στη συγκεκριμένη θέση επί σειρά ετών και όπως αποδεικνύεται άφησε πολύ καλή εντύπωση. Η επανεκλογή της επιβεβαιώνει τις πληροφορίες που είχαμε ότι υπήρξε δίκαιη και πάντα κοντά στους συναδέλφους της εργαζόμενους. Όσοι την ψήφησαν έδειξαν εμπιστοσύνη στο πρόσωπό της και τις ικανότητές της σε μια θέση που απαιτεί αρκετό από τον προσωπικό της χρόνο και πολύπλευρη ενημέρωση.

Η κ. Τζανίνη είναι ένα επίσης αξιόλογο και δραστήριο άτομο.

Συγχαρητήρια και στις δύο κυρίες και τους ευχόμαστε καλή δύναμη.

 

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων