Μαθητές του PIERCE στη 2η θέση στο Διαγωνισμό για συμμετοχή στην 13η Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Φυσικών Επιστημών

PiercemadeΟι μαθητές της Β΄ Λυκείου του PIERCE – Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος Δημοσθένης Κανιάρης, Ηλίας Παπανδρέου ​και Ειρήνη Σφυρή κατέλαβαν τη 2η θέση στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό, για συμμετοχή στην 13η Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Φυσικών Επιστημών – EUSO 2015.

Ο διαγωνισμός διεξήχθη στο Εργαστηριακό Κέντρο Φυσικών Επιστημών (ΕΚΦΕ) Χαλανδρίου στις 13 Δεκεμβρίου και η κατάκτηση της 2ης θέσης από τους μαθητές του PIERCE οδηγεί στην επόμενη, τελική, φάση του διαγωνισμού (24 Ιανουαρίου 2015). Οι δύο πρώτες ομάδες που θα προκύψουν από την τελική φάση θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στην 13η Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Φυσικών Επιστημών – EUSO 2015, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Klagenfurt της Αυστρίας, από 26 Απριλίου έως 3 Μαΐου 2015.

Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από την Πανελλήνια Ένωση Υπευθύνων Εργαστηριακών Κέντρων Φυσικών Επιστημών http://ekfe-chalandr.att.sch.gr/Events/2015_EUSO_13/EUSO_2015.html​

 

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.