Διαμεσολάβηση της Συμμαχίας Ευθύνης στα ΕΛΤΑ για το πρόβλημα του Τσακού

Γιαννακόπουλος-- ΕΛΤΑ

Η παράταξή μας, πιστή στη βασική της προεκλογική δέσμευση ότι αποτελεί μια Συμμαχία Ευθύνης δέχθηκε τα παράπονα συνδημοτών μας για τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν εξαιτίας της προβληματικής λειτουργίας του δικτύου διανομής των ΕΛΤΑ στις γειτονιές του Τσακού και της Νέας Ζωής.

Ανταποκριθήκαμε άμεσα στο αίτημά τους για διαμεσολάβηση και αποφασίσαμε να μεταβεί το σύνολο της δημοτικής μας ομάδας (ο επικεφαλής Βασίλης Γιαννακόπουλος και οι δημοτικοί σύμβουλοι Κώστας Κρητικίδης και Γιάννης Μυλωνάκης) στο κεντρικό κατάστημα των ΕΛΤΑ για να εκθέσουμε στο Διευθυντή τα προβλήματα των συνδημοτών μας και να συμβάλλουμε στην εξεύρεση λύσης.

Για να ενισχύσουμε την ενέργειά μας, καλέσαμε το Σύλλογο Κατοίκων Τσακού να συνοδεύσει την επίσκεψή μας. Πράγματι ανταποκρίθηκε ο πρόεδρος Βασίλης Σαββίδης ενώ μαζί μας βρέθηκε και ο αντιπρόεδρος της ΕΝΕΒΑΠ Χρήστος Μαντζανάς.

Συναντήσαμε το Διευθυντή ο οποίος του αναγνώρισε την ταλαιπωρία που υφίστανται άδικα οι κάτοικοι της περιοχής και υποσχέθηκε ότι θα ξεκινήσει από σήμερα η διανομή των φακέλων και πως από Δευτέρα έχει δρομολογήσει την απόσπαση τεσσάρων επιπλέον υπαλλήλων η παρουσία των οποίων θα ομαλοποιήσει πλήρως την κατάσταση.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε δημόσια τόσο τους φορείς που ενίσχυσαν την κίνησή μας (Σύλλογος Κατοίκων Τσακού, ΕΝΕΒΑΠ) όσο και το Διευθυντή των ΕΛΤΑ αλλά και να επαναλάβουμε πως η παράταξή μας και η δημοτική μας ομάδα είναι εδώ για να βοηθούν, να προτείνουν και να παρεμβαίνουν με αποκλειστικό κριτήριο το καλό της Αγίας Παρασκευής και των συνδημοτών της.

 

ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ

Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση

 

 

 

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.