Με γέλια, πειράγματα και καλό φαγητό έκοψαν τη βασιλόπιτα οι κορασίδες-2 της ΠΑΛΛΗΝΗΣ

Στο φιλόξενο κατάστημα του χορηγού έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους οι κορασίδες-2 του ΑΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣ.

IMG_5727 copy

Στην Pizza Park στο πάρκο της Κάντζας μεταξύ αστείων, φαγητού και φιλικής κουβέντας κόπηκε η βασιλόπιτα με αθλήτριες, προπονητή και γονείς να διασκεδάζουν με την ψυχή τους. Μαζί τους και ο έφορος του σωματείου κ. Κώστας Μήρας.

IMG_5640 copy

Παράλληλα στην μεγάλη τηλεόραση του καταστήματος προβάλλονταν βίντεο με τις καλύτερες αγωνιστικές φάσεις και φωτογραφικά στιγμιότυπα της ομάδας (δημιουργία των γονιών), προκαλώντας επιφωνήματα και αστεία σχόλια από τα κορίτσια.

IMG_5662 copy

Ο προπονητής κ. Δημήτρης Γιαμαλής μίλησε για την άψογη και ευχάριστη δουλειά που γίνεται με τα κορίτσια, τους ευχήθηκε να είναι πάντα αγαπημένες μεταξύ τους και είπε πως από τον αθλητισμό μπορούν να πάρουν πολλά πράγματα. Ευχήθηκε σε όλους μια καλή χρονιά.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος και χορηγός ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρόνια και άνοδο στην ομάδα.

Η βασιλόπιτα ήταν προσφορά του καταστήματος  Pizza Park.

IMG_5597 copy

IMG_5617 copy

IMG_5631 copy

IMG_5644 copy

IMG_5731 copy

Κορασίδες-2 ΠΑΛΛΗΝΗΣa

IMG_5736 copy

Κορασίδες-2 ΠΑΛΛΗΝΗΣ

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.