Το παρκάρισμα πάνω στην πλατεία & στο πεζοδρόμιο του DaVinci απασχόλησε το ΔΣ

2015-01-18 09.45aaaa

Το θέμα του παράνομου παρκαρίσματος μπροστά από το κατάστημα Da vinci πάνω στο πρόσφατα κατασκευασμένο πεζοδρόμιο, άνοιξε απόψε στο Δημοτικό Συμβούλιο ο κ. Αντρέας Γκιζιώτης (Λαϊκή Συσπείρωση) ζητώντας απάντηση από το Δήμαρχο και εξεύρεση λύσης.

Για να συνεχίσει ο κ. Μουστόγιαννης αναφερόμενος στην τραγική κατάσταση της πλατείας Αγίας Παρασκευής, που πρώτοι αναφέραμε και παρουσιάσαμε εικόνες και παλαιότερα αλλά και πολύ πρόσφατα, που έχει μετατραπεί σε ένα απέραντο χώρο ελεύθερης στάθμευσης.

Ο Δήμαρχος κ. Σταθόπουλος συμφώνησε ότι η κατάσταση είναι απαράδεκτη και πως σε καμία εκκλησία σε πλατεία της Αθήνας, απ’ όσο γνωρίζει ο ίδιος, δεν επικρατεί η κατάσταση που αντικρίζουμε μπροστά στην εκκλησία της Αγίας Παρασκευής. Δήλωσε ότι σκοπεύει να κλείσει την πλατεία για μην έχουν πρόσβαση τα οχήματα.

Ενημέρωσε επίσης ότι  έχει αποφασιστεί 2 υπάλληλοι του Δήμου να οριστούν για να εκτελούν χρέη Δημοτικής Αστυνομίας, εκτός κι αν η νέα κυβέρνηση επαναφέρει τους Δημοτικούς Αστυνομικούς άμεσα, οπότε θα λυθεί το πρόβλημα.

 Στις 18/1/2015 αναφερθήκαμε στο γεγονός ότι η κεντρική πλατεία ήταν γεμάτη σταθμευμένα αυτοκίνητα στο χώρο μπροστά στην εκκλησία, κατά την ώρα της πρωινής λειτουργίας. Γεγονός που συμβαίνει συχνότατα και τείνει να καθιερωθεί. Για μία ακόμα φορά δικαιωνόμαστε!

Συμφωνούμε επίσης ότι είναι απαράδεκτο ένα κατάστημα να έχει μετατρέψει τμήμα του πεζοδρομίου, που πληρώνουμε όλοι οι δημότες, σε ελεγχόμενο χώρο στάθμευσης για τους πελάτες του.

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.