Υπό τους ήχους ποιοτικής μουσικής έκοψε τη βασιλόπιτα η Μεικτή Χορωδία Αγ. Παρασκευής

IMG_5793 copy

Η Μεικτή Χορωδία Αγίας Παρασκευής  συγκέντρωσε χθες, 29/1/2015, μέλη και φίλους για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της. Η αίθουσα του σχολείου Κωφών και Βαρηκόων γέμισε από μουσική.

IMG_5767 copy

Ο μαέστρος κ. Χρήστος Κουτσονίκας παίρνοντας το λόγο ευχήθηκε καλή χρόνια και ευχαρίστησε τους πρώην Δημάρχους  Αντώνη Σιδέρη -επί της θητείας του δημιουργήθηκε η χορωδία- και Βασίλη Ζορμπά για την πολύτιμη στήριξη που προσέφεραν, τονίζοντας ότι ήταν πάντα δίπλα στη χορωδία και βοήθησαν τα μέγιστα για την προβολή της. Ευχήθηκε ακόμα και η νέα Δημοτική Αρχή να σταθεί δίπλα τους, να τους βοηθήσει να βρούν ένα χώρο να στεγαστούν και να σταθεί αρωγός στις συναυλίες που έχουν προγραμματίσει.

Ο κ. Κουτσονίκας μετά την αμέριστη χθεσινή συμπαράσταση από πρώην και νυν Διοικήσεις έγραψε σε ιστό κοινωνικής δικτύωσης:

 “Νοιώθουμε πραγματικά τυχεροί που μπορούμε να εργαζόμαστε καλλιτεχνικά χωρίς άγχος και χωρίς πιέσεις.
Τους ευχαριστούμε όλους από καρδιάς !!!!”

IMG_5761 copy

Μετά την κοπή της βασιλόπιτας ακολούθησε ευχάριστη ώρα με ζωντανή μουσική και τραγούδια από τα καλλίφωνα μέλη της χορωδίας.

IMG_5817 copy

Η Δημοτική Μεικτή Χορωδία έχει αντιπροσωπεύσει πολλές φορές την πόλη μας σε συναυλίες παίρνοντας εύσημα τόσο στον Ελλαδικό χώρο, όσο και στο εξωτερικό.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Δήμαρχος κ. Σταθόπουλος, οι πρώην Δήμαρχοι κκ Σιδέρης και Ζορμπάς, ο αντιδ/ρχος κ. Ιωάννης Σιδέρης, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ κ. Σάρκουλας, ο πρώην δημοτικός σύμβουλος κ. Παπασπύρος και ο πρώην αντδ/ρχος και μέλος της χορωδίας κ. Παναγόπουλος.

IMG_5794 copy

 

 


—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.