Προσωρινή διοίκηση στην ΕΡΤ ζητεί ο δικηγόρος Γιώργος Κόκκας

1610087Να διοριστεί προσωρινή διοίκηση στην ΕΡΤ, με βάση τις πολιτικές δεσμεύσεις του νέου πρωθυπουργού ζητεί με αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που αναμένεται να συζητηθεί αύριο στο Ειρηνοδικείο Χαλανδρίου ο δικηγόρος Γιώργος Κόκκας ο οποίος όπως αναφέρει ήταν επί σειρά ετών δικηγόρος της ΕΡΤ.

Μάλιστα ήταν ένας εξ αυτών που έχει προσφύγει στην Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας για το «μαύρο» που επιβλήθηκε στην ΕΡΤ το πρώτο δεκαήμερο του περασμένου Ιουνίου.

Ο δικηγόρος επικαλείται τις πολιτικές δεσμεύσεις του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για άμεση επαναλειτουργία της ΕΡΤ και υποστηρίζει ότι υπάρχει κατεπείγουσα ανάγκη διορισμού προσωρινής διοίκησης στην ΕΡΤ, όπως επίσης αναγκαία είναι η άμεση λήψη μέτρων προκειμένου να αποφευχθεί ο κίνδυνος ως προς την λειτουργία και την περιουσία της δημόσιας τηλεόρασης.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.