Ανακοίνωση των γυμναστών του ΠΑΟΔΑΠ (ένα δελτίο τύπου που εγείρει απορίες)

Φυσικά χαιρόμαστε που το πρόβλημα των γυμναστών του ΠΑΟΔΑΠ διευθετήθηκε μετά από συνάντηση με τον πρόεδρο κ. Παπαμιχαήλ και παρουσία του Δημάρχου κ. Σταθόπουλου και ευχόμαστε οι άνθρωποι να πληρώνονται κανονικά από δω και πέρα, όμως με τον τρόπο που μας εστάλη η ανακοίνωση, μας δημιουργούνται μερικά πολύ σοβαρά ερωτήματα.

• -Ποιος υπογράφει την ανακοίνωση των γυμναστών;
• -Γιατί εστάλη μέσω του γραφείου τύπου του Δήμου;
• -Ο γυμναστές δεν είναι αυτόνομοι και ικανοί να ανακοινώσουν κάτι από μόνοι τους προς τον τύπο;
• -Ποιος υπογράφει γενικά αυτό το δελτίο τύπου;

Ακολουθεί η ανακοίνωση όπως εστάλη στον τύπο, η οποία δημοσιεύται με κάθε επιφύλαξη για το λόγο του ότι είναι ανυπόγραφη.

******

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΟΔΑΠ

Οι Γυμναστές του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αγίας Παρασκευής εξέδωσαν την ακόλουθη ανακοίνωση σχετικά με δημοσιεύματα που αφορούν τα Δημοτικά Προγράμματα Άθλησης:
«Οι γυμναστές των προγραμμάτων του μαζικού αθλητισμού του Δήμου Αγ. Παρασκευής θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι έπειτα από διευθέτηση των αιτημάτων μας σε ότι αφορά τα εργασιακά μας ζητήματα, με την διεύθυνση του ΠΑΟΔΑΠ ( πρόεδρος κ.Παπαμιχαήλ Σωτήρης ) & παρουσία Δημάρχου κ. Σταθόπουλου Ιωάννη , ουδέποτε προχωρήσαμε σε κλείσιμο των προγραμμάτων».

ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ ανακοίνωση..

 

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.