ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:Τραυματισμός Δημοτικού Συμβούλου από άγνωστους τραμπούκους στην Αγία Παρασκευή

12/6/2012

Επίθεση δέχτηκε απόψε στις 22:00μμ το περίπτερο του ΚΚΕ στην κεντρική πλατεία της Αγίας Παρασκευής από ομάδα 3 ατόμων τα οποία είχαν μαζί τους και ένα σκύλο ράτσας pitbull, με αποτέλεσμα να χτυπηθεί άσχημα ο υπέυθυνος του περιπτέρου και Δημοτικός Σύμβουλος κος Γεώργιος Τσιμπουκάκης.

Ειδοποιήθηκε αμέσως η αστυνομία και το ΕΚΑΒ που έσπευσαν στο σημείο και αφού πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες τον μετέφεραν στο Νοσ. “Ευαγγελισμός”.

Στο σημείο της συμπλοκής οι δράστες εγκατέλειψαν το αυτοκινητό τους που όπως μάθαμε ήταν κλεμένο και  το οποίο παρέλαβε γερανός της Γενικής Ασφάλειας (φαίνεται σε ακόλουθη φωτογραφία). Πληροφορίες αυτόπτων μαρτύρων λένε ότι πριν είχαν επιτεθεί στα περίπτερα του ΠΑΣΟΚ φωνάζοντας “τώρα θα δείτε ποίος είναι ο Ηλίας”  και του ΣΥΡΙΖΑ και ότι είχαν σιδηρογροθιά.

Κοντά στον κο Τσιμπουκάκη έσπευσαν αμέσως: ο Δήμαρχος Αγ. Παρασκευής κος Β. Ζορμπάς, ο επικεφαλής της παράταξης “Λαϊκή Συσπείρωση” (στην οποία ανήκει ο κ. Τσιμπουκάκης) κος Α. Γκιζιώτης, ο επικεφαλής της παράταξης “Νίκη για την Αγ. Παρασκευή” κος Ι. Σταθόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Ε. Παπαδοπούλου, Ν. Κωβαίος-Ντούσκος, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Σ. Ησαϊας, Γ. Βλάχος, Α. Μουστόγιαννης και από το ΔΣ του ΠΑΟΔΑΠ κος Σ. Παπαμιχαήλ.

Όπως μάθαμε από το νοσοκομείο ο κ. Τσιμπουκάκης δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο.