Συμφωνία ΠΗΓΑΣΟΥ με ΑΕΑΠ και ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ για τις ώρες χρήσης του γηπέδου

Pegasos-Volley

Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΓΙΝΕ-

Αυτή τη φορά τα πράγματα δείχνουν να εξελίσσονται προς τελική λύση και οι παγκορασίδες μας 2 & 3 να καταφέρουν να παίξουν τους εντός έδρας αγώνες. Μετά από συνάντηση που είχε ο πρόεδρος του ΠΗΓΑΣΟΥ κος Σίμος Αντωνίου με τον πρόεδρο και την γραμματέα της ΑΕΑΠ κο Γιώργο Πετράκη και κα Ηλέκτρα Αντωνοπούλου δέχθηκαν να μεταφερθούν τα προγράμματα των προπονήσεων και των αγώνων τους , από το επόμενο Σάββατο και μέχρι της λήξεως της αγωνιστικής περιόδου κατά μία ώρα πιο αργά . . Έτσι εμείς θα μπορέσουμε να βάλουμε τους αγώνες μας τα Σάββατα στις 9:00 πμ – 11:00πμ που είναι μέσα στα όρια που βάζει και η προκήρυξη της ΕΣΠΑΑΑ. Για την αλλαγή αυτή ενημερώθηκε και συμφώνησε και ο πρόεδρος της ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ κος Γιάννης Πάνου.

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ του Α.Ο ΠΗΓΑΣΟΥ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ θέλουν να ευχαριστήσουν τα δύο σωματεία για την κατανόηση που επέδειξαν και δέχθηκαν αυτή την αλλαγή . Πιστεύουμε επίσης ότι αυτό το γεγονός μπορεί να αποτελέσει και την αρχή για παραπέρα συνεργασία . Για την συμφωνία αυτή ενημερώθηκε και ο Δήμαρχος κος Γιάννης Σταθόπουλος και επιβράβευσε την συμφωνία . Ελπίζουμε αύριο να δεχθεί και η ΕΣΠΑΑΑ την αλλαγή των ωρών και ξεκινήσουν από το επόμενο Σάββατο οι αγώνες μας.


ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΠΕΥΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ. . ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ Κ.Α.Π & Γ.Σ.Α.Π ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΩΡΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ . Δυστυχώς στο πρόγραμμα μας έχουν δώσει ώρες Σαββάτο και ΚΥΡΙΑΚΗ πρωί – πρωί και οι ομάδες δεν είναι δυνατόν να βρίσκονται 8:00 πμ για να δώσουν αγώνα. Ήδη τον πρώτο αγώνα μας τον δώσαμε στην έδρα του αντιπάλου στη Παλλήνη, το Σάββατο στις 8:30 μμ .

 

 

 

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.