Κύριε δήμαρχε και κύριε πρόεδρε του ΠΑΟΔΑΠ, διαμαρτύρομαι…

11050976_10204016871001986_1750377545_n

Ως ιδιοκτήτης της Smartit, στην οποία ανήκει και η ενημερωτική ιστοσελίδα Agia Paraskevi images, θέλω να ενημερώσω τους αναγνώστες της αλλά και όλους τους κατοίκους της Αγίας Παρασκευής, για όσα θλιβερά και πρωτάκουστα συνέβησαν το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.
Έλαβα από τον κ. Σωτήρη Παπαμιχαήλ, δικηγόρο, δημοτικό σύμβουλο και πρόεδρο του ΠΑΟΔΑΠ, στο e-mail της εταιρείας και της ιστοσελίδας , μια σειρά εξώδικων διαμαρτυριών, με την πιεστική απαίτησή του να αποσυρθούν τρία δημοσιεύματα. Σημειώνω ότι ο κ Παπαμιχαήλ, εμφανίζεται να μιλάει και εκ μέρους του δημάρχου κ. Γιάννη Σταθόπουλου, ως πληρεξούσιος δικηγόρος του. Τα δημοσιεύματα έχουν τους εξής τίτλους:

…….
– Ο κ. Δήμαρχος είναι συνένοχος …Του Σπύρου Παπασπύρου
– Οι απλήρωτοι γυμναστές σταμάτησαν τα μαθήματα;
– Κ. Σπηλιακόπουλος: Ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ κινήθηκε πραξικοπηματικά και παράνομα!(video)

……..
Η απαίτησή του αυτή στηριζόταν στην άποψή του ότι τα δημοσιεύματα αυτά είναι συκοφαντικά εις βάρος του, χωρίς βέβαια να αναφέρεται ποια σημεία είναι συκοφαντικά. Λόγω του χρόνου και της ώρας που είδα τα mail, αποφάσισα να αποσύρω προσωρινά τα δημοσιεύματα, μέχρι να συνεννοηθώ με τους νομικούς μου συμβούλους. Όταν αυτό έγινε, η απάντηση όλων τους ήταν ότι «κακώς τα απέσυρα και πως δεν υφίσταται ποινικό αδίκημα για την ιστοσελίδα γιατί αποτελούν απόψεις τρίτων. Εάν ο κ. Παπαμιχαήλ νομίζει ότι συκοφαντείται, πρέπει να στραφεί εναντίον αυτών που έγραψαν τα δημοσιεύματα ή που εμφανίζονται στο βίντεο να μιλούν . Συνεπώς είμαι ελεύθερος και νόμιμος να τα δημοσιεύσω ξανά». Κατόπιν επικοινωνίας με τους κυρίους Σπύρο Παπασπύρου και Κωνσταντίνο Σπηλιακόπουλο, διαπιστώθηκε ότι ο κ. Παπαμιχαήλ δεν απευθύνθηκε καθόλου σ΄αυτούς για να διαμαρτυρηθεί. Και οι δύο διαβεβαίωσαν ότι όλα όσα γράφουν ή λένε είναι αληθή, είναι προσωπική πολιτική κριτική και ζήτησαν να ξαναμπούν στη θέση τους το άρθρο και το βίντεο. Μάλιστα, ο κ. Σπηλιακόπουλος, που είχε ακριβώς την ίδια άποψη με τους νομικούς μου συμβούλους, προσφέρθηκε να παρέχει αμέριστη την νομική του υποστήριξη, εφόσον απαιτηθεί.
Μετά από τα παραπάνω, εκφράζω την θλίψη μου γιατί δημόσια πρόσωπα δεν μπορούν να αντέξουν κριτική και την έντονη διαμαρτυρία μου για την προσπάθεια φίμωσης της ιστοσελίδα από τον πρόεδρο του ΠΑΟΔΑΠ κ. Σωτήρη Παπαμιχαήλ και από τον δήμαρχο κ. Γιάννη Σταθόπουλο, αν και έχω αμφιβολίες ότι ο δεύτερος γνώριζε τις πράξεις του πρώτου. Γι΄αυτό και του έστειλα ερώτηση με mail και περιμένω την απάντησή του.
Η ιστοσελίδα θα συνεχίσει να υπηρετεί την δημόσια ενημέρωση με ελευθερία λόγου και δεν θα μείνω άπραγος στην περίπτωση που επιχειρηθεί οποιαδήποτε ενέργεια κατά της ιστοσελίδας μου. Εννοείται ότι τα τρία δημοσιεύματα θα επιστρέψουν στη θέση τους.

Smartit
Γιάννης Θεοδωρόπουλος.

 

 

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.