Κ. Σπηλιακόπουλος: Ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ κινήθηκε πραξικοπηματικά και παράνομα!(video)

Σπηλιακόπουλος Κώστας

Γράφει η Λένα Μαρκή

Φωτιές άναψαν στη χθεσινή συνεδρίαση του ΔΣ του Πολιτιστικού & Αθλητικού Οργανισμού (ΠΑΟΔΑΠ) όταν άνοιξε το ζήτημα των απευθείας αναθέσεων του προέδρου προς τον εαυτό του.

Κατά του προέδρου κ. Παπαμιχαήλ καταφέρθηκαν ο κ. Μουστόγιαννης, ο κ. Μυλωνάκης και η κ. Καψοκεφάλου, αλλά τη διαφορά έκανε ο εκπρόσωπος του “Φυσάει κόντρα” κ. Κώστας Σπηλιακόπουλος.

Επιγραμματικά αναφέρουμε τις σοβαρότατες κατηγορίες:

— “Πραξικοπηματικά” κινήθηκε ο κ. Παπαμιχαήλ κατά τον κ. Σπηλιακόπουλο. Με τα στοιχεία που ανέφερε καταρρίπτεται πανηγυρικά ο ισχυρισμός τόσο του προέδρου, όσο και του Δημάρχου αλλά και μερίδας του τύπου, ότι δεν υπήρχε χρόνος και έπρεπε ο ΠΑΟΔΑΠ να κινηθεί άμεσα. Ήδη από τις 25 Νοεμβρίου 2014 υπάρχει απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου να διεκδικηθούν τα οφειλόμενα!

Άρα χρόνος υπήρχε και μάλιστα αρκετός να ακολουθηθεί η νόμιμη διαδικασία. Και φυσικά βγαίνουν ψεύτες και αδιάβαστοι όσοι ενίστανται και φώναζαν ότι όλα έγιναν εσπευσμένα για το καλό της πόλης.  Εννοείται ότι ο Οργανισμός δεν ζημιώθηκε από το ποσό των αναθέσεων, ούτε πλούτισε ο πρόεδρος.

— Δεύτερο σημείο της καταγγελίας ήταν ότι άλλη εισήγηση νόμιζαν ότι ψήφιζαν στη “δια περιφοράς” διαδικασία και άλλη έφτασε κατόπιν στα mail ότι ψήφισαν ….

— Είναι ντροπή, αλλά και παράνομη δαπάνη η χρέωση του συγγράμματος που αγόρασε ο πρόεδρος για να βοηθηθεί στην συγκεκριμένη υπόθεση.

— Όσον αφορά την χρέωση των 20€ για τα μελομακάρονα … το χαρακτήρισε ντροπή και διερωτήθηκε τι να απαντήσει αν ερωτηθεί από τους δημότες…

Τα σοβαρά ζητήματα όμως στο όλο θέμα, κατά τον κ. Σπηλιακόπουλο, είναι δύο:

  1. Η υπονόμευση των συλλογικών οργάνων και
  2. το ότι όλα τα μέλη νοιώθουν ότι τους εμπαίζουν και τους κοροϊδεύουν. Είναι επίσης πολιτικά και ηθικά ανάρμοστο άλλο να σου λένε ότι ψηφίζεις και άλλο να ψηφίζεις!

Σημαντική και η καταγγελία της κ. Καψοκεφάλου ότι δεν ρωτήθηκε καν αν συμφωνεί να γίνει το συμβούλιο “δια περιφοράς” άρα το συμβούλιο ήταν … παράνομο! Δεύτερη καταγγελία που μας έβαλε σε σκέψεις ήταν ότι στους 4 μήνες ύπαρξης του ΔΣ, προεδρεύει εναλλάξ πότε ο πρόεδρος και πότε ο αντιπρόεδρος (!). Σε ποιές σκέψεις θέλει να μας οδηγήσει η κ. Καψοκεφάλου;

Αντίθετος στα “δια περιφοράς” συμβούλια και ο κ. Μυλωνάκης γιατί έτσι ακυρώνονται οι ίδιοι γιατί υποδηλώνει αδιαφορία των μελών. Επίσης ανέφερε ότι υπάρχει απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης και δικαστηρίου που έθεσε σε αργία Δήμαρχο για ένα “δια περιφοράς” συμβούλιο.

Εννοείται ότι η “Δια περιφοράς” διαδικασία δεν πρόκειται να επαναληφθεί μετά την άρνηση των μελών της αντιπολίτευσης.

Σας αφήνω όμως να παρακολουθήσετε οι ίδιοι τα όσα ειπώθηκαν και να προσέξετε τις λεπτομέρειες.

..

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.