Νέος Πρόεδρος του ΣΠΑΥ ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Βασίλης Βαλασόπουλος

DSC_2737-30_thumb_medium530_0
Τα μέλη της νεοεκλεγείσας Εκτελεστικής Επιτροπής, από αριστερά: Αθανάσιος Ηλιούπουλος, Κωστής Παπαδόπουλος (απερχόμενος Αντιπρόεδρος του ΣΠΑΥ και Δημοτικός Σύμβουλος Ηλιούπολης), Θεόδωρος Γρίβας, Βασίλης Βαλασόπουλος (Πρόεδρος) και Παναγιώτης Αγγελόπουλος (Αντιπρόεδρος).

Νέος Πρόεδρος του ΣΠΑΥ ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Βασίλης Βαλασόπουλος

 

Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης ΒασίληςΒαλασόπουλος εξελέγη Πρόεδρος του Συνδέσμου Προστασίας & Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ) στις 3 Μαρτίου.

Αντιπρόεδρος εκλέχτηκε ο Δημοτικός Σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης «Ζωγράφου Μπροστά» ΠαναγιώτηςΑγγελόπουλος. Τακτικό Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής (Ε.Ε.) του ΣΠΑΥ, εξελέγη ο Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης «Ανατροπή στη Γλυφάδα – Αγωνιστική Ριζοσπαστική Συνεργασία» ΑθανάσιοςΗλιόπουλος ενώ Αναπληρωματικό Μέλος της Ε.Ε. εκλέχτηκε ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και Πολιτισμού Κρωπίας, αρμόδιος και για θέματα Πολιτικής Προστασίας, ΘεόδωροςΓρίβας.

Οι εκλογές πραγματοποιήθηκαν στα γραφεία του ΣΠΑΥ στο Βύρωνα και συνυποψήφιος του κυρίου Βαλασόπουλου ήταν ο Δήμαρχος Χολαργού – Παπάγου Ηλίας Αποστολόπουλος. 

 

“Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους, Δημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους, που με τίμησαν εκλέγοντάς με Πρόεδρο του ΣΠΑΥ και να τους υποσχεθώ ότι θα συνεχίσουμε όλοι μαζί το δημιουργικό έργο της προηγούμενης Διοίκησης και του Προέδρου της, κ. Νίκου Χαρδαλιά, για το καλό του Υμηττού και όλων των πολιτών.”δήλωσε ο νέος Πρόεδρος του ΣΠΑΥ, κ. Βασίλης Βαλασόπουλος.

Μέλη του ΣΠΑΥ, σκοπός του οποίου είναι η προστασία του δάσους του Υμηττού από φυσικές και ανθρωπογενείς αιτίες, είναι οι Δήμοι Αγίας Παρασκευής, Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, Βύρωνα, Γλυφάδας, Δάφνης – Υμηττού, Ελληνικού – Αργυρούπολης, Ζωγράφου, Ηλιούπολης, Καισαριανής, Κρωπίας, Παιανίας και Παπάγου – Χολαργού.

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.