«Μια ώρα για τον Βαγγέλη – Μια ώρα κατά της ενδοσχολικής βιας» την Παρασκευή στα σχολεία του Βορείου Τομέα Αθηνών μετά από πρόταση του Αντιπ/ρχη Γιώργου Καραμέρου

Η Ελληνική κοινωνία συγκλονίστηκε από την απώλεια του 20χρονου σπουδαστή Βαγγέλη Γιακουμάκη που καταγράφεται ως το πρώτο καταγεγραμμένο θύμα με θάνατο του φαινομένου του σχολικού εκφοβισμού».

karameros arthroΣε συνεργασία με τον Πρόεδρο του Παρατηρητηρίου για την πρόληψη της σχολικής βίας και διευθυντή Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Β Αθήνας κ. Πάρη Βεντήρη και τον διευθυντή Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κ. Θανάση Φαλούκα,  και μετά από πρόταση του Αντιπεριφερειάρχη Βόρειου τομέα  Γιώργου Καραμέρου αποφασίστηκε την Παρασκευή, και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Ρατσισμού που τιμάται στις 21 Μαρτίου, να πραγματοποιηθεί ωριαία εκδήλωση την δεύτερη ή τρίτη ώρα του προγράμματος σε όλα τα σχολεία και των 12 Δήμων του Βόρειου Τομέα  κατά την οποία τα παιδιά εντός των σχολικών αιθουσών θα ζωγραφίσουν εικόνες για την κοινωνική αποδοχή και τον σεβασμό στην προσωπικότητα και τις ιδέες των συμμαθητών τους, θα συζητήσουν με τους εκπαιδευτικούς και θα εκφράσουν τις δικές τους σκέψεις.

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.