Απολογισμός – τοποθέτηση της Έφης Καψοκεφάλου για τους ΠΑΙΣΔΑΠ 2014

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ – ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΦΗΣ ΚΑΨΟΚΕΦΑΛΟΥ
ΠΑΙΣΔΑΠ 2014

1422636_1390282434587577_1157938628107493006_n

Η προηγούμενη χρονιά μπορεί να ισχυριστεί κάποιος ότι παρουσιάζει μια ιδιαιτερότητα:

Χαρακτηρίζεται από τρεις (3) διαφορετικές – πολιτικά διοικητικά – περιόδους:

Το 1ο τετράμηνο ανήκει στην αποκλειστική ευθύνη της Δημαρχίας Β. Ζορμπά.

Το 2ο τετράμηνο είναι περιορισμένο διοικητικά και υπηρεσιακά από την προεκλογική και μετεκλογική περίοδο και

Το 3o τετράμηνο ανήκει αποκλειστικά στην νέα Διοίκηση του Δημάρχου Γ. Σταθόπουλου.

Αυτή η ιδιαιτερότητα μαζί με τα τόσα σοβαρά και κρίσιμα που συμβαίνουν και μετά τις Βουλευτικές Εκλογές στην πατρίδα μας, δείχνουν πόσο υπεύθυνη και σημαντική είναι και η θέση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στα καθημερινά προβλήματα των πολιτών.

ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΑ, λοιπόν, το Νομικό Πρόσωπο ΠΑΙΣΔΑΠ διαχρονικά – διοικείτο από έμπειρα και πετυχημένα Διοικητικά Συμβούλια και το Νομικό Πρόσωπο ευτύχησε να διαθέτει ικανά και άξια στελέχη. Ακόμη μια φορά θα αναφερθώ στην ΑΨΟΓΗ συνεργασία με το προσωπικό που ήταν και μία απ’ τις σημαντικότερες προϋποθέσεις για την εύρυθμη λειτουργία των Παιδικών Σταθμών. Και βέβαια, υπήρχαν και υπάρχουν καθημερινά και χρονίζοντα προβλήματα αλλά είναι βέβαιο ότι γινόταν πάντα προσπάθεια επίλυσής τους.

Το 2014 χαρακτηρίστηκε από τις αρνητικότατες συνέπειες του «μνημονίου» και ως προς την μείωση του αριθμού των εργαζομένων και προφανώς και τη δυσκολία των γονέων μας, να ανταποκριθούν στις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς το Νομικό Πρόσωπο.

Αυτό όμως δεν στάθηκε ΑΦΟΡΜΗ για να μειωθεί η δυναμικότητα των φιλοξενούμενων παιδιών μας και το σημαντικότερο: το επίπεδο των παροχών παρέμεινε υψηλό: καθαριότητα, θέρμανση, διατροφή, εποπτικό και παιδαγωγικό υλικό και πρωτίστως παιδιατρική και ψυχολογική φροντίδα δεν έλειψαν ποτέ από τα παιδιά των Σταθμών μας.

ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ ΔΕΝ υπήρχε ΠΟΤΕ σκέψη για οποιαδήποτε ΕΚΠΤΩΣΗ. Το αντίθετο μάλιστα. Το Διοικητικό Συμβούλιο δεκάδες φορές ΟΜΟΦΩΝΑ και μετά πάντα από συζήτηση, ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕ με κοινωνική ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΜΑΣ.

Σαν ΕΠΙΛΟΓΟ, θα ήθελα πραγματικά να ευχηθώ όλες οι διοικήσεις των Νομικών Προσώπων του Δήμου μας , να εργασθούν με εντιμότητα , ειλικρίνεια και ομοψυχία με μοναδικό κίνητρο το προφανές συμφέρον των συμπολιτών μας και ασφαλώς την πεποίθηση ότι αυτοί που ασχολούνται με την πολιτική πρέπει να τους χαρακτηρίζει η ΑΡΕΤΗ και η ΤΟΛΜΗ!

Ευχαριστώ

Έφη Καψοκεφάλου
Δημοτική Σύμβουλος
Πρ. Πρόεδρος ΠΑΙΣΔΑΠ

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.