Με μεγάλη επιτυχία & προβολή ταινίας έγινε το πασχαλινό παζάρι του Συλλόγου “Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός”

20150405_102439 copy

Με τη βοήθεια του καιρού και την γαλήνη του καταπράσινου χώρου, ο κόσμος αγκάλιασε για δεύτερη Κυριακή το πασχαλινό παζάρι του Φιλανθρωπικού Συλλόγου “Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός”.

Όπως είχαμε ενημερώσει, το παζάρι πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο του Ι.Ν.Αγίου Κοσμά του Αιτωλού στο πολιτιστικό πάρκο “Στ. Κώτσης”, μετά την πρωινή Θεία Λειτουργία. Πολλοί συνδημότες μας έσπευσαν να αγοράσουν λαμπάδες, πασχαλινά καλαθάκια, χειροποίητα γλυκά του κουταλιού και ηδύποτα, που ήταν προσφορά των μελών του συλλόγου. Αξιοσημείωτο είναι ότι διατέθηκαν όλοι οι λαχνοί της λαχειοφόρου αγοράς 2015.

20150405_102700 copy

Τα έσοδα του παζαριού που συγκεντρώθηκαν στις δύο Κυριακές θα προσφερθούν από το σύλλογο, στον Σύνδεσμο Θεραπευτικής Ιππασίας Ελλάδας για παιδιά με κινητικά προβλήματα.

20150405_111014 copy

Κατόπιν οι παρεβρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να μεταβούν στο Πνευματικό Κέντρο “Πρωτοπρ. Πίνδαρος Ζερβούλης” που αποτελεί έδρα του συλλόγου και να παρακολουθήσουν προβολή ταινίας με θέμα ένα οδοιπορικό στους Αγίους Τόπους. Με τη λήξη της προβολής ο πρόεδρος κ. Αντώνης Μαυράκης και ο ιερέας του παρακείμενου Ναού, π. Αθανάσιος Λαγουρός χαιρέτησαν τους παρόντες και απηύθηναν δυό λόγια για τις Άγιες Μέρες του Πάσχα.

Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου αντιλαμβανόμενοι τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει μεγάλη μερίδα των Ελλήνων, δραστηριοποιούνται και διατηρούν ενεργό το σύλλογο, συμβάλλοντας και βοηθώντας όπου είναι δυνατόν.

Στο Bazaar συναντήσαμε την κ. Νικολέτα Μπελεχρή – Κυριάκου (πρόεδρο του Συλλόγου Σπουδαστών Εργαστηρίων Τέχνης), τον κ. Σπύρο Παπασπύρο (μέλος του Συλλόγου, μέλος του ΔΣ του ΠΑΟΔΑΠ) και τον κ. Φώντα Τζανίνη (μαέστρο της Φιλαρμονικής του Δήμου).

20150405_111041 copy

20150405_111044 copy

20150405_111139 copy

—-

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.