Φωτιά σε κάδους που επεκτάθηκε σε όχημα στην Αγία Παρασκευή

φωτιά αυτοκίνητο

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία καθώς δύο κάδοι απορριμάτων τυλίχτηκαν στις φλόγες στην Αγία Παρασκευή.

Ειδικότερα, στις 03.56 τα ξημερώματα της Παρασκευής (17/4/2015) σημειώθηκε πυρκαγιά σε κάδο που βρισκόταν επί της οδού 28ης Οκτωβρίου και στις 04.13 εκδηλώθηκε φωτιά σε άλλο κάδο επί της οδού Έαρως 20.

Στη δεύτερη περίπτωση, η φωτιά επεκτάθηκε σε σταθμευμένο όχημα προκαλώντας σοβαρές υλικές ζημιές.

Επί τόπου έσπευσαν έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα.

zougla.gr

 –

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.