Βόμβα αντιπολίτευσης για τον ΠΑΟΔΑΠ: “Εκτάκτως” αποχωρούμε όλοι

Ο άνθρωπος που κατάφερε να ενώσει όλη την αντιπολίτευση αποδεικνύεται ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ σύμφωνα με την κοινή δήλωση διαμαρτυρίας που εξέδωσαν τα μέλη της αντιπολίτευσης στο Δ.Σ. του Νομικού Προσώπου.

ΔΣ ΠΑΟΔΑΠ -IMG_6616b

Κοινή δήλωση διαμαρτυρίας της αντιπολίτευσης του Δ.Σ. του ΠΑΟΔΑΠ

Για άλλη μια φορά ο Πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ, κ. Σωτήρης Παπαμιχαήλ, αποδεικνύει την απαξίωσή του προς το συλλογικό Όργανο του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού αλλά και την περιφρόνησή του προς τα μέλη του Συμβουλίου.


Μια μόλις μέρα μετά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (17-6-2015), κατά την οποία ο κ. Σωτήρης Παπαμιχαήλ ειρωνεύθηκε Δημοτικούς Συμβούλους και μέλη του Δ.Σ. του ΠΑΟΔΑΠ, για το γεγονός ότι διαμαρτυρήθηκαν για το ότι συγκαλεί εκτάκτως το Δ.Σ. του ΠΑΟΔΑΠ με πολύ μεγάλη συχνότητα, επανέλαβε την πρακτική του αυτή. Συγκαλεί εκτάκτως το Διοικητικό Συμβούλιο για την 19-6-2015.


Κανείς δεν αντιλέγει στο ότι ένα Διοικητικό Συμβούλιο πρέπει να συγκαλείται εκτάκτως, όταν παρουσιάζεται απρόβλεπτο και κατεπείγον ζήτημα, που χρειάζεται άμεση επίλυση. Αλλά η τακτική του κ. Παπαμιχαήλ, με την οποία τα Έκτακτα Συμβούλια εξομοιώνονται με τα Τακτικά, ακυρώνει την έννοια του «εκτάκτου και κατεπείγοντος». Ιδίως όταν το «έκτακτο» οφείλεται σε προσπάθεια του κ. Παπαμιχαήλ, να διορθώσει προηγούμενες άστοχες ή ακατανόητες ενέργειές του.


Αυτά, σε συνδυασμό με το ότι συνήθως δεν λαμβάνουμε τις εισηγήσεις του εντός των νομίμων χρονικών ορίων ή και καθόλου, για να προετοιμασθούμε καταλλήλως,μας οδήγησε στην συλλογική απόφαση να απέχουμε από την Έκτακτη Συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΠΑΟΔΑΠ, της 19-6-2015. Διαμαρτυρόμαστε δε και για την γενικότερη συμπεριφορά του, που την θεωρούμε απαράδεκτη , επιφυλασσόμενοι για τη στάση μας αν συνεχίσει την ίδια τακτική.


Τα Μέλη του Δ.Σ.του ΠΑΟΔΑΠ


Έφη Καψοκεφάλου,«Αγία Παρασκευή η πόλη μας»
Σπύρος Παπασπύρος, «Αγία Παρασκευή η πόλη μας»
Γιάννης Μυλωνάκης, «Συμμαχία Ευθύνης»
Θάνος Θανόπουλος, «Λαϊκή Συσπείρωση»
Αλέξανδρος Μουστόγιαννης, «Μια γενιά μπροστά»

 

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες,video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.