Η γειτονιά του Τσακού γιόρτασε κόντρα στις δυσκολίες των καιρών

IMG_0308 Τσακός γιορτή 2015

Η γειτονιά γιορτάζει, λέει ο Σύλλογος Τσακού και τον πιστεύουμε κρίνοντας από το πλήθος των κατοίκων που συγκεντρώθηκαν στο προαύλιο του 3ου Δημοτικού.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Βασίλης Σαββίδης και τα μέλη του Δ.Σ. μας έχουν συνηθίσει σε επιτυχημένες εκδηλώσεις. Έτσι κι εχτές το βράδυ (27/6/15) στην ετήσια γιορτή όλα λειτούργησαν άψογα και το κέφι των κατοίκων της περιοχής απογειώθηκε.

IMG_0284 Τσακός γιορτή 2015

Διασκέδαση αλλά και καλό φαγητό περιελάμβανε η βραδιά. Το τμήμα χορού του Συλλόγου παρουσίασε παραδοσιακούς και μοντέρνους χορούς και στη συνέχεια στην πίστα ανέβηκε ο κόσμος με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής.

IMG_0330 Τσακός γιορτή 2015

Ο πρόεδρος κ. Σαββίδης και ο γραμματέας του συλλόγου κ. Μίχας καλωσόρισαν όσους παραβρέθηκαν και ενημέρωσαν ότι συγκεντρώνονται τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο και ότι τα έσοδα που πιθανόν προκύψουν θα διατεθούν για τη φύλαξη του λόφου Τσακού.

Συγχαρητήρια αξίζουν στο  ΔΣ του Συλλόγου που τρέχει διαρκώς και φροντίζει την περιοχή του Τσακού κόντρα στις δυσκολίες των καιρών. Γιατί τώρα στην κρίσιμη στιγμή που πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι, αυτοί το πέτυχαν.

IMG_0307 Τσακός γιορτή 2015

Αρκετοί δημοτικοί παράγοντες τίμησαν με την παρουσία τους το Σύλλογο. Χαιρετισμό απηύθυναν οι κ.κ. Βασίλης Ζορμπάς, Γεράσιμος Βλάχος, Βασίλης Γιαννακόπουλος και Ανδρέας Γκιζιώτης.

Ευχαριστούμε τον Γραμματέα του Συλλόγου για την προσφώνηση της ιστοσελίδας μας. Εμείς θα είμαστε πάντα κοντά στους αγώνες τους, όπως και σε όλους τους Συλλόγους της πόλης μας.

IMG_0289 Τσακός γιορτή 2015

IMG_0296 Τσακός γιορτή 2015

IMG_0300 Τσακός γιορτή 2015

IMG_0298 Τσακός γιορτή 2015

—-

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες,video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.