Δήλωση του επικεφαλής της παράταξης “Μια γενιά μπροστά” για το Δημοψήφισμα

Ακολουθεί Δήλωση του επικεφαλής της αράταξης “Αγία Παρασκευή Μια γενιά μπροστά” κ.  Αλέξανδρου Μουστόγιαννη – Δημοτικού Συμβούλου.

 

Αυτήν την κρίσιμη στιγμή για την χώρα θεωρώ απαραίτητο να εκφράσω την άποψη μου για το δημοψήφισμα της Κυριακής.
Το δημοψήφισμα το οποίο αντιδημοκρατικά επιβλήθηκε στον λαό από την κυβέρνηση το μόνο που εχει καταφέρει μέχρι τωρα ειναι ο διχασμός. Ποιο ειναι το πραγματικό ερώτημα ομως;
Η Ελλάδα οφείλει να ειναι μέρος της Ευρώπης.
Η θέση μας ειναι στο ευρώ και στην σταθερότητα.
ΟΧΙ στις κλειστές τράπεζες.
ΟΧΙ στην προοπτική αστάθειας.
Την Κυριακή λέμε ΝΑΙ στην Δημοκρατία ΝΑΙ στην ΕΥΡΩΠΗ.

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες,video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.