Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας βράβευσε Έλληνα επιστήμονα στο ΕΚΕΦΕ “Δημόκριτος”(video)

IMG_0481

Το ΕΚΕΦΕ “Δημόκριτος” οργάνωσε για 3η συνεχόμενη χρονιά το Hellenic Forum for Science, Technology & Innovation (Ελληνικό Φόρουμ για την Επιστήμη, την Τεχνολογία και την Καινοτομία), με στόχο τη συνάντηση των Ελλήνων επιστημόνων της Διασποράς και του εσωτερικού.

Το Φόρουμ, που έχει 5θήμερη διάρκεια, περιλαμβάνει διαλέξεις από περισσότερους από 150 διακεκριμένους επιστήμονες στους τομείς της Νανοτεχνολογίας, των Τηλεπικοινωνιών καθώς και Τεχνολογιών Επιταχυντών με προσφορά στην Κοινωνία. Ξεκίνησε τις εργασίες του τη Δευτέρα 29 Ιουνίου και θα λήξει αύριο Παρασκευή 3 Ιουλίου.

Απόψε ήταν η προτελευταία και ίσως η πιο σημαντική βραδιά γιατί τιμήθηκε με την παρουσία του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου. Ο κ. Παυλόπουλος παραβρέθηκε για να βραβεύσει τον Καθηγητή Ιωάννη Ηλιόπουλο με το βραβείο «Demokritos Scientific Research & Innovation Award».

IMG_0550 copy

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας υποδέχτηκε ο πρόεδρος του Ερευνητικού Κέντρου κ. Νικόλαος Κανελλόπουλος και τον οδήγησε στην αίθουσα εκδηλώσεων όπου και απήυθυνε χαιρετισμό.

IMG_0470 copy

Ο κ. Παυλόπουλος στην ομιλία του αναφέρθηκε στη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται η πατρίδα μας και στη συνέχεια αφού ευχαρίστησε τον κ. Κανελλόπουλο για την πρόσκληση, εξήρε την προσωπικότητα και το έργο του Καθηγητή κ. Ηλιόπουλου.

IMG_0540 copyΟ Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος

IMG_0501 copyΟ πρόεδρος του ΕΚΕΦΕ “Δημόκριτος” κ. Νικόλαος Κανελλόπουλος

IMG_0574 copyΟ βραβευθής Καθηγητής κ. Ιωάννης Ηλιόπουλος

Μετά τη βράβευση ακολούθησε ανοιχτή εκδήλωση η οποία πλαισιώθηκε από τα Μουσικά Σύνολα της ΕΡΤ.

IMG_0484 copy

IMG_0486 copy

IMG_0548 copy

IMG_0518 copy

IMG_0589 copy

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες,video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.