Εκδήλωση για τα 41 χρόνια από το πραξικόπημα και την τουρκική εισβολή

1

Ένας αρκετά μεγάλος αριθμός συμπολιτών μας, παρακολούθησε χθες βράδυ την εκδήλωση Μνήμης και Τιμής, για τα 41 χρόνια από το πραξικόπημα και την Τουρκική εισβολή στην Κύπρο.

IMG_0680 copy

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από την Επιτροπή για την Κύπρο του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου και το Πανεπιστήμιο Κύπρου, σε συνεργασία με το Δήμο Αγίας Παρασκευής, στο θεατράκι της κεντρικής πλατείας. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Πρέσβης της Κύπρου Κυριάκος Κενεβέζος.

IMG_0701 copy

Επετειακή ομιλία, με προβολή υλικού, έκανε ο καθηγητής κ. Αντρέας Βοσκός. Χορευτικό συγκρότημα από Κύπριους φοιτητές, παρουσίασε χορούς της Κύπρου, με τη συνοδεία ζωντανής ορχήστρας.

IMG_0745 copy

Προλόγισε ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιάννης Λογοθέτης και χαιρέτισε ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής . Παραβρέθηκαν…….. ο Εντεταλμένος Δ.Σ κ.Δημήτριος Κονταξής το μέλος του ΔΣ του ΠΑΟΔΑΠ και πρώην Δημοτικός Σύμβουλος ο κ.Σπύρος Παπασπύρος και η Πρόεδρος των σπουδαστών εργαστηρίων τέχνης η κ Νικολέτα Μπελεχρή Κυριάκου

IMG_0741 copy

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες,video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.