Διαμαρτυρία για την κατάσταση της οδού Πάρου από κάτοικο της περιοχής

Τη διαμαρτυρία του και το παράπονο για την κατάσταση της οδού Πάρου στο Κοντόπευκο και τα έργα που δεν λένε να τελειώσουν, εκφράζει ο κάτοικος της περιοχής Ν. Κ. (ολόκληρο το ονοματεπώνυμο μπορείτε να το δείτε στο facebook) σε ιστό κοινωνικής δικτύωσης. Αναδημοσιεύουμε το κείμενο αυτούσιο.

οδός Πάρου Κοντόπευκο

Η αλήθεια ειναι πως μένοντας μόλις δυό βήματα απο κεί που θα δοθεί η “Καθιερωμένη δεξίωση εορτασμού και το κέρασμα στην πλατεία Κοντοπεύκου «Μελίνα Μερκούρη» την παραμονή της εορτής Σάββατο 25 Ιουλίου” καθώς αναφέρει η πρόσκληση του Δήμου, το πιο λογικό θα ήταν να πηγαίναμε και μείς, κάτοικοι της γειτονιάς όντες.
Εμείς, οι οποίοι κάναμε το όπως φαίνεται “λάθος” και ηρθαμε να μείνουμε στην οδό Πάρου λίγο πριν το φετινό Πάσχα (νωρίς τον Απρίλη!!!) Η οποία Πάρου ορίζει την μιά πλευρά της πλατείας Μ . Μερκούρη μιάς και ο λόγος γι αυτήν.
Πιστεύοντας αφελέστατα πως τα εργα που βλέπαμε επι της οδού θα τελείωναν σε κάμποσες βδομαδες το πολύ. Αλλωστε εργα ανάπλασης εχουμε ξαναδεί να γίνονται. Κάποτε ολοκληρώνονται!!
Και λέμε “λάθος” γιατί οταν το γεφυρι της Αρτας χτίστηκε σε λιγότερο χρόνο απ οσον απαιτείται;;; θα απαιτηθεί;;;…..θα στεριώσει κάποτε;;;; -κανείς δεν ξέρει αλλά ουτε και εχει ενημερωθει γι αυτο!!- απ οσον χρειαζεται η αναπλαση της οδου Παρου αλλά και των γύρω δρόμων οι οποίοι εχουν καταστεί πλέον επικίνδυνοι για πεζους και οδηγούς, -εμείς για να κανουμε τα δυό βήματα αυτά απ το σπίτι ως την πλατεία θα πρεπει να βαλουμε κλειστά παπουτσια για να μη πατήσουμε στις λάσπες του δρόμου. Ιούλη μήνα!-…..με τι όρεξη να παρευρεθεί κανεις;…για να συγχυστεί ακόμα περισσότερο;
Καλά να περάσετε αρχόντοι!

οδός Πάρου Κοντόπευκο έργα

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες,video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.