Βασίλης Γιαννακόπουλος: κ. Δήμαρχε Δεν θέλετε να διοικήσετε; Δεν μπορείτε;

giannakopoylos-v«Συγχαρητήρια έδωσε αλλεπάλληλες φορές ο δήμαρχος Γ. Σταθόπουλος στο πρόεδρο του Οργανισμού για τον πολιτισμό και τον αθλητισμό, Σωτήρη Παπαμιχαήλ στο Δημοτικό Συμβούλιο επειδή κατάφερε να λειτουργήσει τον Δημοτικό Κινηματογράφο. Φοβερή επιτυχία! Του ανέθεσε ένα χρόνο πριν τα καθήκοντα του Οργανισμού που σε αυτά περιλαμβάνεται και η λειτουργία του δημοτικού κινηματογράφου. Μια δουλειά που σε οποιονδήποτε λογικό συμπολίτη μας να ανατίθετο -έτσι όπως ήταν ήδη στημένος- θα χρειαζόταν μηδέν χρόνο για να τον λειτουργήσει εκεί που λειτουργούσε τόσα χρόνια με επιτυχία ή θα χρειαζόταν 30 με 40 μέρες να τον μεταφέρει κάπου αλλού.

Ο συγκεκριμένος πρόεδρος που παίρνει πολλά συγχαρητήρια, τι έχει στ΄ αλήθεια καταφέρει σε ένα χρόνο; Να κάνει μια δουλειά του ποδαριού. Πρώτον, δεν πρόλαβε μέχρι το τέλος του Ιουλίου να διασφαλίσει την διαδικασία θεώρησης εισιτήριων και έτσι αποφάσισε για το μικρό υπόλοιπο του καλοκαιριού να γίνει κοινωνικός και φιλολαϊκός αφήνοντας από ανάγκη ελεύθερη είσοδο. Δεν πρόλαβε επίσης να διασφαλίσει την διαδικασία της διαφήμισης. Ετσι, ο κάθε διαφημιζόμενος να έρχεται σε επαφή μόνο με τον πρόεδρο για όποια χορηγία, χωρίς ούτε καν το ΔΣ να γνωρίζει τις κινήσεις του. Με αυτό τον τρόπο ανάγκασε τον δήμαρχο να σταματήσει με εντολή του στο Δημοτικό Συμβούλιο την οποιαδήποτε παρατυπία του πρόεδρου. Μήπως γι’ αυτό τον συνεχάρη; Ο πρόεδρος δεν πρόλαβε επίσης να εκδώσει άδεια λειτουργίας του σινεμά και αυτός ήταν άλλωστε ο λόγος που επικαλέστηκαν για τη μεταφορά του. Παρ’ όλα αυτά τον συνεχάρη και γι’ αυτό. Επίσης, δεν πρόλαβε να διασφαλίσει την λειτουργία του σινεμά όλες τις μέρες της εβδομάδας, αλλά μόνο τις μισές, λειτουργούντες τον ως ταινιοθήκη με παλαιότερες ταινίες και όχι ως δημοτικό κινηματογράφο με ταινίες Α’ προβολής. Προς τι λοιπόν τα συγχαρητήρια κ. δήμαρχε;

Γιατί επιμένετε να στηρίζεστε σε συμβούλους διαγραμμένους ως αποτυχημένους από άλλες παρατάξεις; Δεν έχετε ικανά στελέχη;

Ο κινηματογράφος είναι ένα παράδειγμα για το πως λειτουργεί η σημερινή Δημοτική Αρχή. Πέρασε λοιπόν ένας χρόνος και ακόμη ψάχνει τον βηματισμό της. Δυστυχώς πορεύεται ακόμη χωρίς όραμα, χωρίς σχέδιο με τον πήχυ χαμηλά χωρίς απαιτήσεις, δείχνοντας μέχρι στιγμής ότι θα είναι δύσκολο να υπηρετήσει τους πολίτες που την εμπιστεύτηκαν.

Εμείς είμαστε εδώ ένα χρόνο τώρα δίπλα της, συμπαραστεκόμενοι και συμπολιτευόμενοι σε όλους τους τομείς σε όλα τα θέματα. Τώρα όμως με την πάροδο ενός χρόνου είμαστε αναγκασμένοι να χτυπήσουμε καμπανάκι.
Δεν πάμε καλά κ. δήμαρχε και δεν ξέρω το λόγο. Δεν θέλετε να διοικήσετε; Δεν προλαβαίνετε; Δεν μπορείτε; Εμείς αντιλαμβανόμενοι τον ρόλο μας θα συνεχίσουμε να επισημαίνουμε τα λάθη σας και τις παραλείψεις σας πρώτα σε εσάς και στο Δημοτικό Συμβούλιο και όταν καιαν χρειαστεί στους πολίτες μας που όλοι απολογούμαστε».

 

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες,video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.