Η Υπηρεσία Δόμησης ανακαλεί άδειες κεραιών κινητής τηλεφωνίας στο Κοντόπευκο

κεραίες Κοντοπεύκου IMG_8933 copy

Στις 26 Απριλίου 2015 πραγματοποιήθηκε στο Κοντόπευκο και στη συμβολή των οδών Θήρας και Ολυμπίας, συγκέντρωση διαμαρτυρίας από την Επιτροπή Κατοίκων Κοντοπεύκου για τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας που υπήρχαν στο κτίριο.


Σήμερα 30 Ιουλίου 2015, η Υπηρεσία Δόμησης (Πολεοδομία) του Δήμου Αγίας Παρασκευής με αποφάσεις που αναρτήθηκαν στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ , ανακαλεί τις άδειες εγκατάστασης των δύο κεραιών που βρίσκονται σε κτίριο, γιατί δεν πληρούν τις νόμιμες προϋποθέσεις.

7ΖΨΧΩ6Υ-52Ω κεραία Θήρας & Ολυμπίας

743ΣΩ6Υ-ΠΓΤ κεραία Θήρας & Ολυμπίας

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες,video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.