Ε. Πετσατώδη: Εργασίες ομβρίων, διαμόρφωσης δρόμων και περίφραξης στο πάρκο “Σταύρος Κώτσης”

εργασίες Σπυρούδη 2015 -1

Εργασίες αποχέτευσης όμβριων υδάτων, διαμόρφωσης δρόμων και περίφραξης του πολιτιστικού-αθλητικού πάρκου “Σταύρος Κώτσης” εκτελούνται από χθες (3/8/2015) στον χώρο του πρώην στρατοπέδου “Σπυρούδη”.

Με τους ίδιους πόρους μας, ακόμα και πριν από οποιαδήποτε χρηματοδότηση, θα προφυλάσσουμε και θα αναβαθμίζουμε συνεχώς τον μοναδικό αυτό χώρο συνάντησης του πολιτισμού με τον αθλητισμό μέχρι να αναδειχθεί όπως ακριβώς του αξίζει.

Η διάνοιξη των περιμετρικών δρόμων (Μεγαλόχαρης και Πραξιτέλους) και η σταδιακή αξιοποίηση του υπάρχοντος κτιριακού αποθέματος αποτελούν άμεσους στόχους.

Ελισάβετ Πετσατώδη

Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών

εργασίες Σπυρούδη 2015 -2

εργασίες Σπυρούδη 2015 -3

εργασίες Σπυρούδη 2015 -4

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες,video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.