Κλείνουν οριστικά 2 παιδικοί σταθμοί στην Αγία Παρασκευή

paidikos Ag. Georgiou pr. IBSAοδός Αγίου Γεωργίου, πρώην ΙΒΣΑ

Κλείνει οριστικά ο παιδικός σταθμός που στεγαζόνταν επί σειρά ετών στο διώροφο κτίριο της οδού Αγίου Γεωργίου (πρώην ΙΒΣΑ) στον Αη-Γιάννη. Τα παιδιά που φιλοξενούσε, όπως ήδη έχει αναφερθεί και από το Δήμαρχο, θα φιλοξενηθούν στο χώρο που καταλάμβαναν τα γραφεία της Διοίκησης των ΠΑΙΣΔΑΠ στην οδό Τρωάδος και, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, στον παιδικό σταθμό της οδού Βορρά.

Επίσης από τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες γνωρίζουμε ότι κλείνει από φέτος και ο σταθμός επί των οδών Χίου & Τσαλδάρη στό Κοντόπευκο και τα παιδιά θα φιλοξενηθούν στον νέο βρεφονηπιακό σταθμό στην Αισώπου.

paidikos Xiou & Tsaldariοδός Χίου και Τσαλδάρη

Το δε προσωπικό, όπως εξυπακούεται, θα στελεχώσει τους υπόλοιπους σταθμούς.

Αυτό που μας προκαλεί ανησυχία είναι κατά πόσο υπάρχει η ανάλογη ευχέρεια στους σταθμούς υποδοχής (χώροι παιχνιδιού, αριθμός παιδιών & βρεφών σε κάθε τμήμα), ιδίως στην πάνω περιοχή, αλλά και στον νέο ιδιόκτητο σταθμό όπου μεταφέρθηκε επιπλέον και η Διοίκηση. Και μάλιστα από τη στιγμή που κατά καιρούς μας διαβεβαιώνουν, ότι δεν θα μειωθεί ο αριθμός των φιλοξενούμενων βρεφών και νηπίων τη νέα σχολική χρονιά (ίσως να αυξηθεί κιόλας;).

Επίσης μας δημιουργείται η απορία κατά πόσο ήταν αναγκαίο να κλείσουν και οι δύο σταθμοί ταυτόχρονα.

 

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες,video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.