Ο Σύλλογος Κρητών Αγίας Παρασκευής διοργανώνει γιορτή Τσικουδιάς

IMG_2419-copy

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Κρητών και φίλων Κρήτης Αγίας Παρασκευής Αττικής διοργανώνει Γιορτή Τσικουδιάς το Σάββατο στις 3 Οκτωβρίου 2015, ώρα 8.00 μμ, στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ της Αγίας Παρασκευής Αττικής.

Ελάτε να γλεντήσουμε, μια τσικουδιά να πιούμε
και από τις πίκρες της ζωής λίγο ν’ απαλλαγούμε!

Ελάτε να γίνουμε μια μεγάλη παρέα, να φάμε, να πιούμε και να χορέψουμε. Θα μας διασκεδάσουν ο Αστρινός Ζαχαριουδάκης με το καλλιτεχνικό του συ-γκρότημα και θα χορέψουν τα χορευτικά του Συλλόγου μας με δάσκαλο τον κ. Γιώργο Μεγαλακάκη. Θα υπάρχουν κρητικά εδέσματα, όπως: παραδοσιακό πιλάφι με βραστό, γραβιέρα, σουβλάκι κλπ και φρέσκια τσικουδιά κατευθείαν από το καζάνι.

Σας περιμένουμε με χαρά, για να γευτούμε μαζί τα παραδοσιακά φαγητά της Κρήτης και να γλεντήσουμε με τον ήχο της πλανεύτρας λύρας.

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.