Πραγματοποιήθηκαν σήμερα τα εγκαίνια της νέας Κοινωνικής Δομής Το “ΚΕΠ Υγείας”

IMG_20150929_123731303_HDR

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα τα εγκαίνια της νέας Κοινωνικής Δομής του Δήμου, το Κέντρου Πρόληψης ΚΕΠ) Υγείας. Το ΚΕΠ Υγείας, στο οποίο ο Δήμος μας εντάχθηκε τον Φεβρουάριο του 2014, από τον τότε Δήμαρχο Βασίλη Ζορμπά, θα λειτουργήσει πιλοτικά σε 14 Δήμους και θα αφορά τον προληπτικό και προσυμπτωματικό έλεγχο 7 σοβαρών και θανατηφόρων ασθενειών. Το ΚΕΠ Υγείας, θα λειτουργεί στα Δημοτικά Ιατρεία του Κοντοπεύκου.

Ομιλητές, που ανέλυσαν το πρόγραμμα, ήταν οι
  • Σωτήριος Παπασπυρόπουλος, γενικός διευθυντής ΕΔΔΥΠΠΥ: «Ο ρόλος των ΚΕΠ Υγείας στην πρόληψη και προαγωγή της υγείας».
  • Ηλίας Νάκος, ακτινολόγος: «Ανάλυση των διαγνωστικών πρωτοκόλλων των ΚΕΠ Υγείας».
  • Ιωάννης Λεγάκης, ενδοκρινολόγος: «Σακχαρώδης Διαβήτης τύπου Β».
  • Γεώργιος Κορμάς, ακτινολόγος: «Μπούλινγκ, Ασφάλεια στο Διαδίκτυο».

IMG_20150929_122932810_HDR

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος, ο πρώην Δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς, ο Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου Γεράσιμος Βλάχος , η Αντιδήμαρχος Ελισάβετ Πετσατώδη, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Πάνος Γκόνης και Στέλλα Ψύλλα, οι πρώην Αντιδήμαρχοι Ελευθερία Παπαδοπούλου και Μανώλης Κωνσταντακόπουλος, ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Σπύρος Παπασπύρος και αρκετοί Δημοτικοί Υπάλληλοι.

Τα νοσήματα και οι προτεινόμενες προληπτικές εξετάσεις είναι τα εξής (πατήστε πάνω στην εικόνα για να δείτε τις εξετάσεις):

Προληπτικές ιατρικές εξετάσεις

Οι προτεινόμενες εξετάσεις καλύπτονται, υπό προϋποθέσεις, από τον ΕΟΠΥΥ.

Για περισσότερες πληροφορίες ή ενημέρωση  για τους γιατρούς που συνεργάζονται με τα ΚΕΠ Υγείας οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στον αριθμό τηλεφώνου 210 6000998, να στέλνουν ερωτήματα στο e- mail: kepygeiasagiaparaskevi@gmail.com ή να επισκέπτονται πρωινές ώρες τα γραφεία των ΚΕΠ Υγείας που βρίσκονται στην διεύθυνση

Χίου και Σωτήρος 2 στην Αγία Παρασκευή.

 

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.