Γιώργος Γεωργίου: “Απαιτούμε ο Δήμος να τηρήσει την υπόσχεση …”

Αναδημοσιεύουμε κείμενο και φωτογραφία του πρώην προέδρου του Συλλόγου Πευκακίων “Η Αναγέννηση” κ. Γιώργου Γεωργίου, όπως το ανήρτησε στην προσωπική του σελίδα σε ιστό κοινωνικής δικτύωσης.

χώρος αθλητικού κέντρου Πευκάκια

Και είδον το χώρο του Αθλητικού κέντρου, εγκαταλελλειμένο, βορά στα άμορφα μπάζα και είπον.
Που εστιν η του κόσμου και Συλλόγου προσπάθεια, η εκτεταμένη στην ιστορία της πόλης δενδροφύτευση, οι εθελοντές που φρόντιζαν τον χώρο, ως και οι διάδρομοι αναψυχής και περιπάτου; Μια ροπή και ταύτα πάντα, τα μπάζα σε επιφάνεια πάνω από 6 στρέμματα, εξηφάνισαν !
Όλες οι Δημοτικές Αρχές εκαναν έργα ΠΟΤΕ όμως και καμμια δεν έστρωσε ένα χώρο 27 στρεμμάτων κυριολεκτικά στα μπάζα και ερείπια !
Απαιτούμε ο Δήμος να τηρήσει την υπόσχεση που δεσμεύτηκε στη συνέλευση την προηγουμενη βδομάδα και να αποκαταστήσει σε 2 μήνες, πλήρως τον χώρο. Ζητούμε να προχωρήσει σε ανταποδοτικά έργα αναβάθμισης του χώρου με την κατασκευή του δεύτερου χώρου μπάσκετ που θα έχει ελάχιστο κόστος.
Αντί να φυτεύουν μπάζα στο χώρο ας τον καλλιεργούν συμπολίτες μας ενόψει και της κρίσης ωσπου το έργο να εκτελεστεί, και να διασφαλίζουν τα προς το ζην !
Η υπομονή εξαντλήθηκε, ζητούμε αξιώνουμε ως πολίτες, το αυταπόδεικτο την στοιχειώδη αξιοπρέπεια και σεβασμό στο περιβάλλον !

 

Σχετικά άρθρα:

Βουνά τα μπάζα στα Πευκάκια!

Αθλητικό Κέντρο Πευκάκια: Μια απέραντη μάντρα υλικών από μπάζα, φωνάζει ο Εξωραϊστικός Σύλλογος «Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΣ»


Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter