Δεύτερη αναβολή στο ΔΣ του ΠΑΟΔΑΠ, πληθαίνουν οι διαμαρτυρίες!

ΔΣ ΠΑΟΔΑΠ - Παπασπύρος

Διαβάσαμε ένα σχόλιο του κ. Σπύρου Παπασπύρου στο διαδίκτυο, που αφορά σε ηλεκτρονικό μήνυμα που έστειλε στα μέλη του Δ.Σ. του ΠΑΟΔΑΠ και στον Δήμαρχο. Το μήνυμα είναι το εξής:

“Αγαπητοί συνάδελφοι, μέλη του Δ.Σ. του ΠΑΟΔΑΠ,
σύμφωνα με την από 6-11-2015 πρόσκληση του Προέδρου του Δ.Σ. του ΠΑΟΔΑΠ, την 10-11-2015 έπρεπε να πραγματοποιηθεί Τακτική Συνεδρίαση του Δ.Σ. με θέμα τον Προϋπολογισμό και την Στοχοθεσία του Οργανισμού, για το έτος 2016. Η Συνεδρίαση ανεβλήθη την 9-11-2015, αφού δεν είχε ετοιμασθεί η Εισήγηση και ορίσθηκε νέα, για την 13-11-2015 και ώρα 15.30. Όπως δε αναφέρει ο κ. Πρόεδρος στην πρόσκλησή του, θα δινόταν έτσι ο χρόνος για “αρτιότερη προετοιμασία και ενημέρωση” των μελών.
Το παρόν ηλεκτρονικό μήνυμα συντάσσεται την 12-11-2015 και ώρα 15.30. Έως αυτή τη στιγμή, δεν έχω λάβει την εισήγηση ούτε και κάποια ειδοποίηση για νέα αναβολή, από την Διοίκηση του ΠΑΟΔΑΠ.
Νομίζω ότι η συμπεριφορά της Διοικήσεως του Οργανισμού, για άλλη μία φορά, υπερβαίνει τα εσκαμμένα. Ακόμη μια φορά, αποδεικνύεται ότι η Διοίκηση μας απαξιώνει ΟΛΟΥΣ. Δεν θα με πείραζε ιδιαίτερα, αν η εν γένει συμπεριφορά της δεν έθετε και το μέλλον του Οργανισμού σε κίνδυνο.
Θα ήθελα δε να σας ενημερώσω ότι, σε πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο κ. Πρόεδρος χαρακτήρισε όλους όσοι του υποβάλλουν ερωτήσεις (στις οποίες μάλιστα ουδέποτε απαντά) , “ολιγόνοες” δηλαδή βλάκες. Δεν θα ήθελα να δώσω συνέχεια στον χαρακτηρισμό αυτόν και για ποιόν κυκλοφορεί στην πόλη, ακόμη και από μέλη της δικής του παρατάξεως. Προσωπικώς, του τον επιστρέφω ως τον πλέον κατάλληλο.
ΥΓ. Το παρόν αποστέλλεται και στον Δήμαρχο κ. Γιάννη Σταθόπουλο, μήπως και κάποια στιγμή αντιληφθεί πού οδηγούν οι επιλογές του και η αδυναμία του να τις ελέγξει.

Με εκτίμηση

Σπύρος Παπασπύρος
Μέλος Δ.Σ. ΠΑΟΔΑΠ”

 

Επικοινωνήσαμε τηλεφωνικά μαζί του και μας ενημέρωσε ότι η σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΠΑΟΔΑΠ αναβάλλεται και πάλι. Η νέα συνεδρίαση θα γίνει την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου. Είναι η δεύτερη αναβολή μέσα σε μια βδομάδα. Σύμφωνα με τον κ. Παπασπύρο, αυτό δείχνει την έλλειψη προετοιμασίας της Διοίκησης του ΠΑΟΔΑΠ, την προχειρότητα που αντιμετωπίζει τα θέματα αλλά και την απαξίωση του συλλογικού οργάνου του Διοικητικού Συμβουλίου από τον Πρόεδρο, πράγμα που δεν τον παραξενεύει αφού γίνεται εκ συστήματος.

Αναρωτιόμαστε, ο Δήμαρχος δεν τα βλέπει αυτά; Μόνο ανακοινώσεις ότι όλα πάνε καλά θα βλέπουμε; Δεν βλέπει τη διάλυση που επικρατεί;

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter