Βόμβα Μυλωνάκη που αφήνει έκθετο το Δήμαρχο για το ραντεβού με τον Υπουργό για το Β5!!!

 

Στην αρχή χαρήκαμε ακούγοντας τον πρόεδρο του Συλλόγου Τσακού κ. Βασίλη Σαββίδη να ανακοινώνει στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (17/12/2015) την πραγματοποίηση ραντεβού την Τρίτη στο υπουργείο Μεταφορών για να συζητηθεί το θέμα της γραμμής του λεωφορείου Β5. Ο κ. Σαββίδης κάλεσε το Δήμαρχο και τους αρχηγούς των παρατάξεων να συμμετέχουν στο ραντεβού.

Για την κίνηση αυτή ο Σύλλογος δέχτηκε τα συγχαρητήρια τόσο από τον κ. Βασίλη Ζορμπά που τόνισε την ανεπάρκεια της Δημοτικής Αρχής, όσο και του κ. Αντρέα Γκιζιώτη που επισήμανε ότι ο σύλλογος κατάφερε με 1000 υπογραφές να διεκδικήσει αυτό που αξίζει, όμως άφησε ένα υπονοούμενο, το οποίο ήρθε να φωτίσει η βόμβα που έριξε ο κ. Γιάννης Μυλωνάκης στη συνέχεια.

Όπως φανέρωσε ο κ. Μυλωνάκης ραντεβού με τον υπουργό ΔΕΝ υφίσταται!!!

Ο λόγος είναι, όπως ειπώθηκε στον ίδιο δια στόματος υπουργού, ότι ουδέποτε έγινε κάποια προσπάθεια από το Δήμο ή το Δήμαρχο για να οριστεί συνάντηση. Παρόλο που ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε να το πράξει, δεν υπάρχει ούτε καν αίτημα για συνάντηση. Η συνάντηση που ανέφερε ο κ. Σαββίδης θα γίνει με συνεργάτιδα του υπουργού.

Επιβεβαιώνεται πια οριστικά η θέση του Δημάρχου για το Β5 και η απαξίωση του προς δύο συλλόγους (Τσακού και Αγίου Ιωάννου), προς τους κατοίκους που εξυπηρετούνται από το Β5 και προς την αντιπολίτευση! Όπως όλοι έχουμε αντιληφθεί είναι υπέρ της κατάργησης του Β5 μέσα από την πόλη, υπέρ της νέας γραμμής 417 και δεν πρόκειται να παράξει καμία ενέργεια που να το διακινδυνεύει. Δεν έχει σημασία η θέληση των πολιτών που είναι και ο κύριος εντολοδόχος του, δεν έχει σημασία αν θα ταλαιπωρούνται με τις μετεπιβιβάσεις και την αναμονή.

Ο Δήμαρχος δίνει υποσχέσεις που δεν κρατά. Στρίβει δια του αρραβώνος! Και παλαιότερη δική του απόφαση τώρα την πληρώνει η πόλη. Αναφέρομαι στο χάσιμο του ΜΕΤΡΟ από την Αγία Παρασκευή, που θα έφερνε στον Δήμο πελάτες και άνθιση των καταστημάτων, όπως γίνεται στο σταθμό του Χολαργού, της Πανόρμου κ.α. Για μία ακόμα φορά –και όχι για πρώτη φορά – κάνει το ίδιο λάθος να μην λαμβάνει υπόψην του τη θέληση των δημοτών…

Ας είναι όμως ο χρόνος είναι αυτός που θα δείξει το αποτέλεσμα , εμείς θα κάνουμε υπομονή να δούμε την νέα γραμμή 417 και να διαπιστώσουμε εάν και πόσο θα εκπληρώνει τα όσα μας υποσχέθηκε ο Δήμαρχος. Αν θα διέρχεται ανά 15 λεπτά, αν θα έχει επαρκή αριθμό οδηγών και οχημάτων ώστε να εκτελούνται κανονικά τα δρομολόγια και αν θα διέρχεται άνευ προβλημάτων από τους δρόμους της πόλης (από προσωπική διαπίστωση και οι γραμμές 406 και 407 που δεν έχουν διπλά λεωφορεία κατά καιρούς μπλοκαρίστηκαν από παράνομα σταθμευμένα οχήματα, από λαϊκές αγορές κλπ).

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter