Ευέλικτη η ημερομηνία κατασκευής της 2ης πεζογέφυρας, πάει από χρονιά σε χρονιά

608869c1-01af-4d1a-f045-1773694eb9ad

Τα δεδομένα δείχνουν ότι ο Δήμαρχος της Αγίας Παρασκευής έχει ένα θέμα με τις ημερομηνίες, τολμάει μεν και δίνει χρονικά όρια αλλά δυστυχώς βγαίνει εκτός αυτών.

Ο ίδιος τον Οκτώβριο του 2014 υπέγραφε δελτίο τύπου αναφερόμενος στην κατασκευή της πεζογέφυρας που θα συνδέει την οδό Ευαγγελιστρίας με την πλατεία Πέτρουλα (δίπλα στη Χίου), όπου χαρακτηριστικά ανέφερε ότι η δημοπράτηση είχε ήδη δρομολογηθεί από τη ΔΜΕΟ, η κατασκευή έχει ενταχθεί στο ΕΣΠΑ με δεσμευτικό χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης την 31/12/2015.

Σε δεύτερη ανακοίνωση στις 26/6/2015 με τίτλο “Ο Δήμαρχος Ι. Σταθόπουλος ενημερώνει για τις πεζογέφυρες”, αναφέρει πάλι τα ίδια και τοποθετεί την δημοπράτηση και την κατασκευή μέσα στο 2015.

Εν έτη 2016 και ημέρα 10η Ιανουαρίου, από τα χείλη του Δημάρχου ακούσαμε πάλι τα ίδια στην κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου Αγ. Ιωάννη!

Αφού δεν τον πάνε οι ημερομηνίες (δες προπονητήριο) γιατί τις βάζει; Δεν καταλαβαίνει ότι εκτίθεται και χάνει την αξιοπιστία του;

Ακριβή χρονικά περιθώρια αναφέρει κανείς όταν είναι σίγουρος και όταν έχει σκοπό να κυνηγήσει την κατασκευή ενός έργου, διαφορετικά “το σιγάν κρείττον εστί του λαλείν”.

Το σημαντικό με την πεζογέφυρα αυτή είναι πως τον Ιούνιο του 2015 ο πρώην αντιδήμαρχος κ. Τσιαμπάς επισήμανε τον κίνδυνο να χαθεί η γέφυρα γιατί στις 30 Νοεμβρίου έληγε το χρονικό όριο του ΕΣΠΑ.

Η ουσία όμως παραμένει ότι στο σημείο της Λ. Μεσογείων που προβλέπεται να κατασκευαστεί η πεζογέφυρα συνεχίζουν να συμβαίνουν θανατηφόρα ατυχήματα, με το τελευταίο να μετρά μόλις λίγες μέρες πριν.

2η πεζογέφυρα copy

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter