Συμπεράσματα της Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου Γονέων παιδικών σταθμών

σύλλογος γονέων παιδικοί σταθμοί

Αγ. Παρασκευή, 9 Φεβρουαρίου 2016
Με συμμετοχή από όλους τους σταθμούς πραγματοποιήθηκε στις 8 Φεβρουαρίου 2016 στον Α’ βρεφονηπιακό σταθμό της οδού Βορρά, η πρώτη γενική συνέλευση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων των Παιδικών Σταθμών Δήμου Αγίας Παρασκευής. Μέσα σε κλίμα προβληματισμού, ανησυχίας, αλλά και αισιοδοξίας συζητήσαμε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και ανταλλάξαμε γνώμες για θέσεις και προτάσεις. Στο επίκεντρο της προσοχής βρέθηκε το πρόβλημα που προέκυψε με τη λήξη των 5μηνων συμβάσεων και την αλλαγή του διδακτικού προσωπικού στη μέση της χρονιάς, πρακτική βαθιά αντιπαιδαγωγική. Επίσης συζητήθηκαν οι δυσκολίες που έχουν προκύψει στους οικογενειακούς προϋπολογισμούς – που είναι ήδη βαριά χτυπημένοι – από την απαίτηση προπληρωμής των καλοκαιρινών τροφείων.


Αποφασίσαμε να θέσουμε αυτά τα ζητήματα, καθώς και άλλα που μας απασχόλησαν στο Διοικητικό Συμβούλιο των ΠΑΙΣΔΑΠ, με στόχο την εξεύρεση λύσεων και εξομάλυνσης των δυσκολιών που προκύπτουν. Επίσης κρίναμε αναγκαίο τέτοιες πρωτοβουλίες – συνελεύσεις, συγκεντρώσεις κ.λ.π. – να πυκνώσουν προκειμένου οι γονείς να μη νιώθουν μόνοι τους με τα προβλήματα.


Ευχαριστούμε από καρδιάς τους γονείς που παρευρέθηκαν και μας βοήθησαν να ενημερωθούμε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
Καλούμε και τους υπόλοιπους να λάβουν μέρος στη ζωή του Συλλόγου πιο δραστήρια.


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων
Παιδικών Σταθμών Δήμου Αγίας Παρασκευής

—–
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter