Ομαλά και με μεγάλη προσέλευση διεξάγονται οι εκλογές της ΔΗΜ.Τ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας

Τα μέλη του 10ου Τακτικού Συνεδρίου που θα πραγματοποιηθεί στις 22-24 Απριλίου, αλλά και τους προέδρους και τα διοικητικά συμβούλια των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων, καλούνται να εκλέξουν σήμερα Κυριακή (03/04) τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας.

SAM_1404 copy

Το στοίχημα για τους «γαλάζιους» επιτελείς είναι η αυξημένη συμμετοχή των Νεοδημοκρατών στις εσωκομματικές κάλπες ώστε να διαπιστωθεί ότι βρίσκει ανταπόκριση η εξαγγελία της νέας ηγεσίας για άνοιγμα προς την κοινωνία.

Ομαλά, με πολύ μεγάλη συμμετοχή μελών του κόμματος, εξελίσσεται η διαδικασία των εσωκομματικών εκλογών στην κομματική οργάνωση του Δήμου Αγίας Παρασκευής που ξεκίνησε στις 10:00πμ και θα συνεχιστεί με τις κάλπες να παραμένουν ανοικτές έως τις 19:00μμ, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο (Λ. Μεσογείων 415-417).

Τρεις οι υποψήφιοι για την προεδρία της Τοπικής Οργάνωσης του Δήμου μας (αλφαβητικά) οι κκ Κωνσταντακόπουλος Μανώλης, Σούλης Χρήστος και Χαραλάμπους Σταύρος. Πολλοί και γνωστοί Νεοδημοκράτες υποψήφιοι για μέλη της Τοπικής, αλλά και για σύνεδροι, με τη συμμετοχή όμως και νέου αίματος απαρτίζουν τα ψηφοδέλτια.

SAM_1413 copyΣταύρος Χαραλάμπους, Χρήστος Σούλης, Μανώλης Κωνσταντακόπουλος

Βοηθώντας στην ομαλή διεξαγωγή των εκλογών βρέθηκαν στο Δημαρχείο η τωρινή πρόεδρος κ. Κάτια Κορασίδου και ο πρώην Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλης Ζορμπάς.

SAM_1407 copy

Κοινή αποδοχή στα πηγαδάκια έξω από το εκλογικό κέντρο ήταν πως η μαζική προσέλευση στη σημερινή διαδικασία διασφαλίζει την ομαλή πορεία της Νέας Δημοκρατίας στο μέλλον, πως θα προκύψουν ικανά και άξια στελέχη και η Ν.Δ. θα βγει ενωμένη και δυνατή.

SAM_1408 copy

SAM_1397 copy

SAM_1399 copy

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες,video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter