Παρουσιάστηκε το βιβλίο του Μιχάλη Γριβέα «Ο Θεός της ρουλέτας» στην Δημοτική Βιβλιοθήκη με τεράστια επιτυχία

Εικόνα1

Σε μια κατάμεστη Δημοτική Βιβλιοθήκη παρουσιάστηκε το υπέροχο βιβλίο του φίλου ,και συγγραφέα ,και πρώην Δημοτικού Συμβούλου, κ.Μιχάλη Γριβεα  «Ο Θεός της ρουλέτας»

Παράξενα γεγονότα εκτυλίσσονται γύρω στο 2061 μ.Χ. Τα σύνορα των χωρών έχουν θρυμματιστεί και μια παγκόσμια κυβέρνηση διαφεντεύει τις τύχες όλης της ανθρωπότητας. Όλης; Ίσως όχι! Ασυνήθιστοι άνθρωποι ξεπηδούν από τρία διαφορετικά μέρη της Γης:

13267770_10153635983829646_8246738204277174211_n

Ένας Έλληνας μουσικός που αλώνεται από τη μαγεία του τζόγου. — Το πάθος! Με αλλόκοτο τρόπο καταφέρνει το μαθηματικά αδύνατο: νικά τη ρουλέτα. — Το μυστικό!
• Μία Βραζιλιάνα ακτιβίστρια αναδύεται μαζί με το πολιτικό κίνημα Solidarietatis omnium. — Η αντίσταση!
• Ένας Κινέζος φυσικός φιλόσοφος αμφισβητεί τις κυρίαρχες αντιλήψεις σε: επιστήμη, θρησκεία, φιλοσοφία. — Η νέα σκέψη!

Η ειμαρμένη και των τριών τους διασταυρώνεται απρόσμενα, στη Νέα Υόρκη, κάτω από την αόρατη σκιά του κομήτη. Καταιγιστικές εξελίξεις κι απρόβλεπτα γεγονότα κόβουν την ανάσα. Κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον και προκαλούν έντονους συναισθηματικούς κραδασμούς.

Το παρόν  έδωσαν οι πρώην Δήμαρχοι κ Βασίλης Ζορμπάς ,και ο  κ. Βασίλης Γιαννακόπουλος ο Δημοτικός Σύμβουλος κ.  Μυλωνάκης , ο πρώην Πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ Κ.Βασίλης Σάρκουλας,η πρώην Πρόεδρος της Δημοτικής Βιβλιοθήκης η κ. Πρωτοσυγγελίδου Φλατσούση,ο πατήρ Σταύρος Τρικαλιώτης και πολλοί άλλοι.

Επίσης μην ξεχάσουμε να πούμε και την παρουσία της Προέδρου της Βιβλιοθήκης της κ. Τερψιχόρης Γκιόκας ,και επίσης ένα μεγάλο μπράβο στο προσωπικό της Βιβλιοθήκης για την προσφορά τους στο έργο τους  στα τόσα χρόνια

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter