Αλλάζει η εικόνα στον τομέα της καθαριότητας, οι πρώτοι υπόγειοι κάδοι είναι γεγονός

20160607_111604 υπογειοποίηση κάδων1

Σε μια σημαντική παρέμβαση που αναμένεται να αλλάξει την εικόνα στον τομέα της καθαριότητας σε «προβληματικά» σημεία, προχωράει ο Δήμος Αγίας Παρασκευής, ξεκινώντας τις υπογειοποιήσεις των κάδων απορριμμάτων.

20160607_111823 υπογειοποίηση κάδωνΗ αρχή έγινε από την κεντρική πλατεία της πόλης με εντατικές εργασίες ώστε το έργο να ολοκληρωθεί σύντομα.

Με το σύστημα αυτό αναβαθμίζεται η αισθητική εικόνα του χώρου με την εξαφάνιση των ακαλαίσθητων παλιών και “ζωγραφισμένων” κάδων απορριμμάτων. Το μεγαλύτερο τμήμα του συστήματος θα βρίσκεται κάτω από το επίπεδο του δρόμου και το μόνο εμφανές μέρος θα είναι η πλατφόρμα κυκλοφορίας μαζί με ένα καλαίσθητο και συμπαγών διαστάσεων πύργο τροφοδοσίας.

Την εξέλιξη των εργασιών και την τοποθέτηση των κάδων παρακολουθούν από νωρίς το πρωί ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος κ. Γιάννης Σιδέρης μαζί με την κ. Κατερίνα Καπετανάκη, υπάλληλο στην υπηρεσία περιβάλλοντος.

Όπως είχε δηλώσει ο κ. Σιδέρης, “σκοπός της τοποθέτησης των βυθιζόμενων κάδων σε επιλεγμένους χώρους είναι να δημιουργηθούν διακριτικά σημεία συλλογής απορριμμάτων χωρίς οσμές και αναβαθμίζοντας έτσι τους δημοτικούς κοινόχρηστους χώρους”.

20160607_111058 υπογειοποίηση κάδων

20160607_111628 υπογειοποίηση κάδων

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter