Ο Βασίλης Γιαννακόπουλος στη ναυτιλιακή έκθεση “Ποσειδώνια 2016”

Τη διεθνή έκθεση Ποσειδώνια 2016 επισκέφτηκε ο πρώην Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλης Γιαννακόπουλος.

Giannakopoulos-ekthesi poseidoniaΔιακρίνονται οι Βασίλης Γιαννακόπουλος, Μαρία Τριπολίτου, Αλέξανδρος Μουστόγιαννης

Στην έκθεση εκτίθενται περίπτερα Ελληνικών Εταιριών οι οποίες αναπτύσσουν νέες και καινοτόμες λύσεις και προτάσεις για την παγκόσμια ναυτιλία, εταιρίες που εξάγουν τεχνογνωσία και ανταγωνίζονται σε διεθνές επίπεδο.

Σε ερώτησή μας προς τον κ. Γιαννακόπουλο για το λόγο της επίσκεψής του, μας απάντησε τα εξής:

“Επισκεφτήκαμε την έκθεση Ποσειδώνια, καλεσμένοι της Μαρίας Τριπολίτου, κάτοικου Αγίας Παρασκευής.

Ο πατέρας της κ. Τριπολίτη, Αγιοπαρασκευιώτης και αυτός με καταγωγή από την Χίο,  έχει την ναυτιλιακή εταιρία PMS με έδρα τον Πειραιά, η οποία συνεργάζεται επίσης με ένα Κορεάτικο όμιλο και επόμενο ήταν Κορεάτικη αντιπροσωπία να παρευρίσκετο στον εκθεσιακό τους χώρο.

Στο ίδιο μήκος κύματος ανάλογα κινούνται και οι εκατοντάδες που παράλληλα εκτίθενται στον μεγάλο εκθεσιακό χώρο πλησίον του αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος, δηλαδή Έλληνες επιχειρηματίες που δίνουν μόνοι τους την μάχη για την ανάπτυξη του τομέα της Ναυτιλίας, του σημαντικότερου ίσως παράγοντα της οικονομίας της χώρας μας. Σε πείσμα των καιρών, κόντρα στην κρίση χωρίς ουσιαστικά κρατική βοήθεια τολμούν και πετυχαίνουν. Πετυχαίνουν πουλώντας και ανεβάζοντας τα οικονομικά δεδομένα της Ελλάδας μειώνοντας την ανεργία και δείχνουν το δρόμο, ότι μερικές φορές οι ιδιώτες από μόνοι τους πετυχαίνουν πολύ περισσότερα από ένα κράτος που νοσεί και δεν μπορεί να δώσει λύσεις στους πολίτες του.”

Μαζί με τον κ. Γιαννακόπουλο καλεσμένος ήταν και ο επικεφαλής της παράταξης “Μια γενιά μπροστά” κ. Αλέξανδρος Μουστόγιαννης.

Την έκθεση αναμένεται να επισκεφτούν συνολικά περισσότεροι από 20.000 επισκέπτες.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter