Απάντηση Αντιπροέδρου Δ.Σ. ΠΑΟΔΑΠ σε ανακοίνωση κ.Μουστόγιαννη

Ο  κ. Μουστόγιαννης σε ανακοίνωση του ισχυρίζεται,  ότι κατά την τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ. του Οργανισμού της 8ης Ιουνίου 2016, ο πρόεδρος κ. Σ. Παπαμιχαήλ, απαξίωσε τα μέλη με την απουσία του. Η διαστρέβλωση του κ. Μουστόγιαννη έγκειται στο γεγονός ότι την ίδια ώρα συνεδρίαζε η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής(ΕΠΟΙΖΩ) του Δήμου, της οποίας ο κ. Παπαμιχαήλ είναι τακτικό μέλος και μάλιστα με δύο θέματα αμέσου ενδιαφέροντος του Οργανισμού, δηλαδή την Προέγκριση Αδείας Θερινού Κινηματογράφου και την Επικαιροποίηση των όρων δόμησης στο Πολιτιστικό και Αθλητικό Πάρκο «Σταύρος Κώτσης» (πρ.Στρ.Σπυρούδη), το οποίο ως γνωστόν είναι παραχωρημένο από τον Δήμο στον Οργανισμό (ΠΑΟΔΑΠ).

Η ημίωρη λοιπόν απουσία του κ. Παπαμιχαήλ δεν οφειλόταν σε υπαίτια καθυστέρηση του, αλλά σε συνεδρίαση άλλου οργάνου του Δήμου (Ε.ΠΟΙ.ΖΩ.), γεγονός το οποίο γνωστοποιήθηκε στα μέλη του Δ.Σ. από τον υπογράφοντα, τα οποία και ανέμεναν την έναρξη της συνεδρίασης του Δ.Σ., η οποία έγινε κανονικά, παρουσία όλων,  μάλιστα και του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση», δημοτικού συμβούλου κ. Ανδρέα Γκιζιώτη, επίσης μέλους της Ε.ΠΟΙ.ΖΩ. καθώς και του δημοτικού Συμβούλου κ.Ιωάννη Μυλωνάκη, επίσης μέλους της Ε.ΠΟΙ.ΖΩ.

Συνεπώς, παρακαλούμε για την αποκατάσταση της αλήθειας έναντι των διαστρεβλώσεων της, διότι είναι λυπηρό να εμφανίζονται τέτοιου τύπου δημοσιεύσεις.

 

 

Αριστοτέλης  Σερκεδάκης

Αντιπρόεδρος Π.Α.Ο.Δ.Α.Π.

              Ανακοίνωση του κ.Μουστόγιαννη

Ο Πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ έχει επιλέξει τον δρόμο της απαξίωσης του νομικού προσώπου που διοικεί είτε με την στοχοποιήση υπαλλήλων του είτε με μη αποστολή των εισηγήσεων των θεμάτων των .
Σήμερα 8-6-2016 επέλεξε να μην βρίςκεται στην προγραμματισμένη συνεδρίαση για παραπάνω από 35 λεπτά .
Σε ένδειξη διαμαρτυρίας και αφού ήμασταν στην θέση μας στην ωρα μας στις 16:00 και αφού δεν είχε προσέλθει ο αξιότιμος κ Πρόεδρος αποχωρήσαμε από την συνεδρίαση σαν παράταξη!
Ο κ.Δήμαρχος επιτέλους θα επέμβει στο Νομικό Πρόσωπο που υπηρετεί τον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό της πόλης;
Θα επιβάλλει κυρώσεις στον Πρόεδρο ΠΑΟΔΑΠ;

Αλέξανδρος Μουστόγιαννης

Επικεφαλής Αγία Παρασκευή μια γενιά μπροστά ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΠΑΟΔΑΠ

Σταύρος Γεωργίου αν.ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΠΑΟΔΑΠ

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter