Τελετή λήξης ΑΟ Αγίας Παρασκευής

20160615_204806

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης των ακαδημιών του ΑΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ για την ποδοσφαιρική περίοδο 2015-2016.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό γήπεδο Αγ. Παρασκευής και οι αθλητές και οι αθλήτριές της ομάδας μας , έπαιξαν , διαγωνίστηκαν σε δοκιμασίες , διασκέδασαν και στο τέλος , όλοι μαζί ενωμένοι χόρεψαν υπό τους ήχους της ζωντανής Μουσικής από μέλη της ορχήστρας του Μίκη Θεοδωράκη.
Τα παιδιά παρέλαβαν τα αναμνηστικά τους για τη συμμετοχή τους στις προπονήσεις των ακαδημιών . Επίσης  βραβευτήκαν , δυο αθλητές και μια αθλήτρια, τα αδέρφια Γιώργος και Αλέξης Κούτσιας για τη συμμετοχή τους στην μικτή ομάδα Αθηνών καθώς και η αθλήτρια του γυναίκειου τμήματος  Λουκία Πρίφτη ,     ως πρωτοεμφανιζόμενή και πρώτη σκόρερ της ομάδας , αξίζει να αναφέρουμε ότι κλήθηκε στην Εθνική ομάδα Νεανίδων .Τις βραβεύσεις έκαναν : ο Προέδρος της ομάδας μας κ.Μανιάτης Δημήτρης, ο Γεν. Αρχηγός κ. Μάριος Τζώρτζης και ο γεν .γραμματέας της ΕΠΣΑ κ.Γαβρίλος Παπαδόπουλος.
Το παρών στην εκδήλωση έδωσε σύσσωμο το ΔΣ του ΑΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ  , ο γεν γραμματέας της ΕΠΣΑ κ Γαβρίλoς Παπαδόπουλος . Την δημοτική αρχή εκπροσώπησε ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ  ενώ παρευρέθηκε και ο δημοτικός  Σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης “μια γενιά μπροστά ” κ. Αλέξανδρος Μουστόγιαννης . Φυσικά στην κερκίδα βρισκόντουσαν και οι γονείς των αθλητών της ομάδας μας που χειροκροτήσαν και χάρηκαν για τα παιδιά τους.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι στα πλαίσια της εκδήλωσης υπήρξε πρωτοβουλία να μαζευτούν τρόφιμα για το κοινωνικό παντοπωλείο της πόλης μας και οι θεατές έφεραν και κατάφεραν να μαζέψουν αρκετά τρόφιμα , τα οποία και έχουν παραδοθεί  ήδη στο κοινωνικό παντοπωλείο.
Ευχόμαστε σε όλους τους αθλητές, τους γονείς και τους προπονητές των ακαδημιών καθώς και σε ολη την οικογένεια της SANTA  καλό καλοκαίρι και σας περιμένουμε τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά να συνεχίσουμε την προσπάθεια και τη δουλειά μέσα από τις προπονήσεις και τους αγώνες των ακαδημιών.