Βασίλης Ζορμπάς: Παράνομα και Αυθαίρετα

 

Από παρανομία σε παρανομία προχωράει ο Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος και μάλιστα πολεοδομικές παρανομίες σε δασική έκταση. Με άλλα λόγια ο άνθρωπος, ο οποίος έχει την υποχρέωση να διαφυλάττει την νομιμότητα, είναι εκείνος ο οποίος με σημαία την αλαζονεία και την αυθαιρεσία την καταργεί.

Δεν γνωρίζω εάν ο Δήμαρχος έχει αντιληφθεί σε τι ατραπούς τον οδηγεί ο Γεράσιμος Βλάχος δηλαδή αυτός, ο οποίος επί της ουσίας διοικεί το Δήμο Αγίας Παρασκευής από την 01-09-2014.

Το πάρκο Σταύρος Κώτσης, πρώην στρατόπεδο Σπυρούδη, είναι δασική έκταση με ειδικό αυστηρό καθεστώς παραχώρησης από το Δασαρχείο!!! (βλέπε παραχωρητήριο).

Προσφάτως στο πάρκο Σταύρος Κώτσης εκτελούνται εργασίες χωρίς καμία άδεια – μελέτη υπογεγραμμένη από την Πολεοδομία ή την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου. Βεβαίως όλες αυτές οι παρανομίες γίνονται για το καλό μας!!! Η Ελλάδα έφτασε εδώ που έφτασε, γιατί όλα γίνονταν για το καλό μας.

Θεωρώ, ότι όλες αυτές οι παράνομες εργασίες στο πάρκο Σταύρος Κώτσης θέτουν σε κινδύνους την αυτή καθ’ εαυτή παραχώρηση από το Δασαρχείο, κάτι που σύσσωμη τόνισε η αντιπολίτευση στο δημοτικό συμβούλιο την Τρίτη 12-07-2016.

 –

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Αφού ο Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος, με την ανοχή όλης της δημοτικής του ομάδος, μπορεί και «παρανομεί και αυθαιρετεί», γιατί άραγε ο κάθε πολίτης να μην σκέφτεται την παρανομία;

Καλώ τον Δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο, να σταματήσει όλες τις παράνομες ενέργειες στο πάρκο Σταύρος Κώτσης, καθ’ ότι θα έχει την απόλυτη ευθύνη για τυχόν προβλήματα που θα δημιουργηθούν στο πάρκο.

Επίσης καλώ τους αρμόδιους υπαλλήλους της Πολεοδομίας να πράξουν το καθήκον τους.

 –

Βασίλης Ζορμπάς

Επικεφαλής δημοτικής παράταξης “Αγία Παρασκευή, η πόλη μας”

πρ. Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής

 

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter