“Υπάλληλοι” του Δήμου ελέγχουν τα πηγάδια των σπιτιών χωρίς άδεια από τους ιδιοκτήτες;

Το διαβάσαμε από συνδημότισσα σε ιστό κοινωνικής δικτύωσης και θεωρήσαμε ότι πρέπει να γίνει ευρύτερα γνωστό γι’ αυτό το αναδημοσιεύουμε.

pigadia

“Σήμερα το πρωί συνέβη το εξής περιστατικό σε γειτονιά του Τσακου!!!!!!Κάποιοι “υπάλληλοι” του Δήμου 2 τον αριθμό μια γυναίκα και ένας άντρας έμπαιναν , χωρίς να ζητήσουν άδεια, στα σπίτια με πηγάδια, μετρούσαν το βάθος του νερού και έπαιρναν και δείγμα απο το νερό!!!
Σε ερώτηση κάτοικου της γειτονιάς, τι κάνουν εκει και γιατι μπαίνουν στα σπίτια χωρίς άδεια, του απάντησαν οτι υπάρχει απόφαση απο τον Δήμο για να το κάνουν αυτο και οτι ειναι για το καλό τους!!!!!!!!!!!!!!Φυσικά ο κάτοικος εξαγριώθηκε και τους ζήτησε να του δείξουν αυτην την άδεια…..ο δε ενας υπάλληλος άρχισε να τον ειρωνεύεται και να του λεει διαφορα για την ηλικια του και αλλα διαφορα…γιατι δεν τον αφησαν να κανει την δουλεια του!!!!!Να σημειώσω οτι σε ενα απο τα σπιτια που μπηκαν το πηγαδι ηταν ασφαλισμένο με λουκετο το οποιο το εσπασαν και αφησαν το πηγαδι ανοιχτο!!!!!!!!!! στο σπιτι υπηρχαν 2 μικρα παιδια τα οποια τρόμαξαν με την εισβολή τον δυο ατομων!!!!!
Ερωτώ:
αν τα παιδακια έβγαιναν εξω απο το σπιτι και έπεφταν μεσα στο πηγαδι τι θα γινοταν???? Με πιο δικαίωμα μπαινουν στα σπιτια χωρις αδεια απο τους ιδιοκτητες των σπιτιων???Εδω η αστυνομια έρχεται και για να μπει σε ιδιοκτησία σου σε ρωτάει!!!!!!!!
Για πιο ακριβως “καλο” τους μετράνε και παίρνουν δείγμα του νερου των πηγαδιων???? το νερο απο τα πηγαδια ειναι αποκλειστικα για το ποτισμα των κηπων!!!!!!!!!!!
Αλλα και να μην ειναι για τους κηπους με πιο δικαιωμα καποιοι απο τον Δημο περνουν δειγμα απο κατι που ειναι σε ιδιοκτησια καποιοιυ και οχι στον Δημο????
Η γειτονια παντως ειναι εξαγριωμένη και την επομενη φορα που καποιος θα μπει για να παρει δειγμα χωρις να ρωτησει θα εχουν θεμα!!!!!!!
Δεν ειναι απειλη…
Προειδοποίηση ειναι…..”

 

Θα θέλαμε μια σαφή ενημέρωση από το Δήμο, αν ισχύει κάτι τέτοιο, διαφορετικά να ληφθούν τα ανάλογα μέτρα για την προστασία των δημοτών.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter