Νικόλας Πατάς, ο Έφηβος Βουλευτής του PIERCE 2016 μιλάει για την εμπειρία του

Nikos Patas

 

 

Δέος!

Μόνο αυτή η λέξη περιγράφει το συναίσθημα που γεννάται μέσα σου, όταν αντικρίζεις την αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής των Ελλήνων, από το βήμα. Γνωρίζοντας ότι από εκείνο το σημείο έχουν μιλήσει ιστορικά πρόσωπα, τα οποία διαμόρφωσαν τον τρόπο που ζούμε και γενικότερα τη χώρα μας, όπως είναι σήμερα, νιώθεις ότι είναι τιμή σου να σε έχουν επιλέξει 50 άτομα μιας ομάδας διαβούλευσης της Βουλής των Εφήβων, για να τους εκπροσωπήσεις από εκείνο το σημείο.

Η Βουλή των Εφήβων ήταν μια εμπειρία ζωής για μένα. Μια εμπειρία που πραγματικά κατάφερε να με αλλάξει. Από την προετοιμασία, τις αμέτρητες ώρες δουλειάς στο σχολείο, την πρώτη γνωριμία με τους έφηβους βουλευτές, τα βιωματικά εργαστήρια, την επίσκεψη στην Ακρόπολη, έως και τη συζήτηση με νέους βουλευτές του Κοινοβουλίου ή άλλους έφηβους βουλευτές της ηλικίας μου, κατάφερα να συνειδητοποιήσω αρκετά πράγματα και να αποκομίσω ουσιώδεις εμπειρίες.

Χωρίς την εμπειρία της Βουλής των Εφήβων, δεν θα είχα ανακαλύψει μια άλλη πλευρά του εαυτού μου.
Και αυτό είναι που μετράει”.

Νικόλας Πατάς
Έφηβος Βουλευτής Pierce 2016

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter