Δημότης για τον δημοτικό κινηματογράφο: “Το λιγότερο που μπορώ να πω είναι ότι ένιωσα προσβεβλημένος… “

IMG_20160724_132348719 copy

ΔΩΡΕΑΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ  ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ

Ήμουν κι εγώ ένας από τους πολλούς άτυχους  που δεν πήγαν φέτος διακοπές και μείναμε στην Αγία Παρασκευή . Σκέφτηκα λοιπόν ότι ο θερινός κινηματογράφος προσφέρει μια ευχάριστη διέξοδο , μια ωραία βραδιά , δυστυχώς ήμουν και εδώ άτυχος !

Παρακολούθησα σχεδόν ανελλιπώς όλες οι ταινίες του Αυγούστου .

Το λιγότερο που μπορώ να πω είναι  οτι ένιωσα προσβεβλημένος , οτι υποτιμούν τη νοημοσύνη μου με τις απαράδεκτες ταινίες και όταν λέω απαράδεκτες εννοώ και από περιεχόμενο και από αισθητική και γενικώς ταινίες ,πού στην πλειοψηφία τους,ούτε στα αζήτητα δεν τις βρίσκεις . Αν εξαιρέσεις κανα δύο-τρείς μέτριες ,όλες οι άλλες ήταν κάτω του μετρίου !

Μερικές μπορείς , χωρις υπερβολή ,να τις χαρακτηρήσεις απαράδεκτες πχ. Η κόρη του Ρέμπραντ ,Αισθηματίες , The Philadelphia story , Περιπέτεια στο Αιγαίο  ( για ηλικίες από εφτά έως εννιά  ετών ,η τελευταία) ,κ.α.!

Είναι άραγε τόσο δύσκολο σήμερα ,με την τεχνολογία , το Internet ,να  βρεθούν  εικοσιπέντε ταινίες ,διαμάντια όλες ; Αλλά εδώ πετύχαμε το ακατόρθωτο να βρεθούν  εικοσιπέντε ταινίες εκ των οποίων 20 να είναι απαράδεκτες και οι πέντε κάτω του μετρίου (και μη μου πει καποιος για  ¨τον Γιό του Σαούλ¨ ,ε δεν ειναι  για θερινό σινεμά ,στις πρώτες 30 επιλογές σου) !!!

Ήθελα να  γνωρίσω αυτόν που τις επέλεξε  και δεν βρηκε ουτε μιά ταινία πάνω του μετρίου, αντίθετα βρήκε πάρα πολλές απαραδεκτες !!! Στην τύχη  να το έκανε κάποιος, δεν θα το κατάφερνε ,θέλει μεγάλη προσπάθεια για να το πετύχεις  !!!

Δωρεάν δημοτικός κινηματογράφος δεν σημαίνει προχειρότητα , δεν σημαίνει υποτίμηση του θεατή και θα περίμενα από τη σημερινή  δημοτική αρχή κάτι περισσότερο .

Υ.Γ.  Για να μην ειμαι άδικος (αγανακτισμένος ειμαι) οι εγκαταστάσεις(καρέκλες ,τραπεζακια, οθόνη ,ήχος) ηταν πάρα πολύ καλά ,στο περιεχόμενο ειναι οι ενστάσεις μου.

 –

                                                     Αυγερόπουλος Δημήτρης

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter