ΕΚΤΑΚΤΟ: Τίτλοι τέλους για την Μαρία Ρεμπούτσικα από τη ΝΙΚΗ, δήλωσε την ανεξαρτητοποίησή της (βίντεο)

%ce%bc%ce%b1%cf%81%ce%af%ce%b1-%cf%81%ce%b5%ce%bc%cf%80%ce%bf%cf%8d%cf%84%cf%83%ce%b9%ce%ba%ce%b1-%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%b7

Τίτλοι τέλους για έναν ακόμα δημοτικό σύμβουλο της διοικούσας παράταξης “Νίκη των Πολιτών”.

Την ανεξαρτητοποίησή της δήλωσε δημοσίως στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (11/10/16) η κ. Μαρία Ρεμπούτσικα, ταλαντεύοντας έτσι επικίνδυνα το τεντωμένο σχοινί της Δημοτικής Αρχής.

Για ανευθυνότητα, προχειρότητα, ερασιτεχνισμό και εκδηλώσεις εντυπωσιασμού στα θέματα πολιτισμού κατηγόρησε τον Δήμαρχο η κ. Ρεμπούτσικα, λέγοντας ότι της έδωσε το ρόλο της εντεταλμένης συμβούλου Πολιτισμού, αλλά την οδήγησε σε 2 χρόνια απραξίας. Θα πρέπει, δήλωσε, ο Δήμαρχος να επανεξετάσει και να επαναπροσδιορίσει το τι εστί πολιτισμός. Εκτός αν εκείνος θεωρεί εκδηλώσεις πολιτισμού ή πολιτιστικό δρώμενο  “5 γουρνοπουλάκια” και “5 τσιπουράκια”.

Η συνεργασία δεν έφερε τα προσδοκώμενα αποτελέσματα στην επίλυση των προβλημάτων του Δήμου και αποτελεί ανακολουθία με τις υποσχέσεις του προεκλογικού αγώνα. Μίλησε για πλειάδα παραπόνων που δέχεται καθημερινά από κατοίκους της Αγίας Παρασκευής.

Επιλέγει να συνεχίσει τον αγώνα της ανεξαρτητοποιημένη από την παράταξη, γιατί πιστεύει ότι μια άλλη πρακτική και μια άλλη στρατηγική θα ωφελήσει περισσότερο το Δήμο.

Να υπενθυμίσουμε ότι η κ. Ρεμπούτσικα στις αυτοδιοικητικές εκλογές το 2014 εκλέχθηκε 11η στην παράταξη, λαμβάνοντας 361 ψήφους.

Ανησυχητικός είναι ο ρυθμός με τον οποίο η Δημοτική Αρχή του κ. Γιάννη Σταθόπουλου Δήμαρχο του (ΣΥΡΙΖΑ) χάνει στελέχη της τόσο από το δημοτικό συμβούλιο, όσο και από το Δ.Σ. συγκεκριμένου Νομικού Προσώπου. Αν συνεχίσουν αυτές οι διαρροές είναι σαφές ότι πολύ σύντομα και πριν συμπληρώσει την 5ετία, θα είναι αδύνατον να διοικήσει με όλα όσα συνεπάγεται αυτό …

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter