ΓΣΑΠ και Ολυμπιακός έβαλαν “Τρίποντο στη Ζωή” κατά του καρκίνου του μαστού

olympiakos-gsap-triponto-m2

 

Ένα ξεχωριστό φιλικό παιχνίδι έδωσε τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016 το απόγευμα στο Κλειστό Γήπεδο Κοντοπεύκου, στην Αγία Παρασκευή, η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού απέναντι στην αντίστοιχη του Γ.Σ. Αγίας Παρασκευής.

Οι δύο ομάδες στήριξαν τον αγώνα για την πρόληψη και ενημέρωση κατά του καρκίνου του μαστού σε συνεργασία με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία και έπαιξαν για ένα «Τρίποντο Ζωής». Για το λόγο αυτό, την ίδια μέρα κινητή μονάδα μαστογραφίας διενήργησε 50 μαστογραφίες ΔΩΡΕΑΝ σε γυναίκες της Αγίας Παρασκευής. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με τη ευκαιρία της συμπλήρωσης 40 χρόνων από την ίδρυση του ΓΣΑΠ.

Η αναμέτρηση είχε διάρκεια 5 πεντάλεπτα, ενώ η Αγία Παρασκευή τίμησε τον Ολυμπιακό με τιμητική πλακέτα που παρέδωσε στη Γενική Αρχηγό, Χριστίνα Τσιλιγκίρη, αλλά και την παλαίμαχη αθλήτρια του Συλλόγου και προπονήτρια του Ολυμπιακού, Ελένη Καπογιάννη, για την προσφορά της στον αθλητισμό και στο μπάσκετ.

Μετά το τέλος του αγώνα ο κ. Ευάγγελος Φιλόπουλος, Πρόεδρος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, ευχαρίστησε τον σωματείο της Αγίας Παρασκευής και τόνισε την σημασία και την αναγκαιότητα του αθλητισμού στον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού.

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν επίσης πρώην πρόεδροι του σωματείου και παράγοντες: ο πρώτος Πρόεδρος (1976-82) Γιώργος Αργυρόπουλος, ο σύζυγός της εκλιπούσας Προέδρου Ζέτας Λαούδη (1982-89) Βαγγέλης Λαούδης, ο Νίκος Λαμπρόπουλος (Πρόεδρος 1989-91), ο Γιώργος Καλκόπουλος (Πρόεδρος 1991-93), ο Θεμιστοκλής Παπασταθόπουλος (Γεν. Γραμματέας επί δεκαετία) και ο Τάκης Σαραντόπουλος (Έφορος γυναικών 1982-89). Τιμητική πλακέτα απενεμήθη και στον πρώην Δήμαρχο Λεονάρδο Χατζηανδρέου για τη μεγάλη συνεισφορά του στις προσπάθειες του Συλλόγου.

olympiakos-gsap-triponto-dsc_0136