“Ηλεκτρονικές πινακίδες μεταβλητού περιεχομένου” μπορούμε να έχουμε κι εμείς (βίντεο)

%ce%b7%ce%bb%ce%b5%ce%ba%cf%84%cf%81%ce%bf%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%ad%cf%82-%cf%80%ce%b9%ce%bd%ce%b1%ce%ba%ce%af%ce%b4%ce%b5%cf%82-%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%b2%ce%bb%ce%b7%cf%84%ce%bf%cf%8d-%cf%80

Γράφει η Λένα Μαρκή

Κάθε Δήμος για να συμβαδίσει με τις ανάγκες της εποχής μας χρειάζεται να προβεί σε κινήσεις εκσυγχρονισμού.

Μια καλή ιδέα, που εν μέρη έχει αναφερθεί και παλαιότερα εκ μέρους των καταστηματαρχών του Δήμου, είναι οι ηλεκτρονικές πινακίδες. Ήδη ο όμορος Δήμος Παπάγου-Χολαργού σε αρχική βάση έχει εγκαταστήσει 3 από αυτές σε κομβικά σημεία, μια μπροστά στο Δημαρχείο, μια στο σταθμό του μετρό “Εθνική Άμυνα” και μια στο κτίριο της Δημοτικής Κοινότητας Παπάγου.

Πρόκειται για “ηλεκτρονικές πινακίδες μεταβλητού περιεχομένου” κατάλληλες για την ενημέρωση των δημοτών. Μέσα από αυτές ο Δήμος θα μπορεί να προσφέρει ενημέρωση και πληροφόρηση στους πολίτες προβαίνοντας σε ανακοινώσεις για δράσεις και εκδηλώσεις που αφορούν τους κατοίκους. Επίσης μπορεί να τονώσει την τοπική αγορά προβάλλοντας τις επιχειρήσεις της περιοχής.

Οι πινακίδες είναι τύπου LED κατάλληλες για όλες τις καιρικές συνθήκες και πάνω φέρουν το λογότυπο του Δήμου. Όσον αφορά το κόστος σε πλήρη λειτουργία είναι σε επίπεδα που αντέχει ο Δήμος Αγίας Παρασκευής, περίπου 4.000€ έκαστη, πάνω κάτω δηλαδή μια εκδήλωση του Δήμου.


o